Dagens dag!

God kväll!

Ska lägga mig när som helst. Tänkte bara skriva lite snabbt här och berätta om dagen. Ärligt talat så finns det faktiskt inget speciellt att berätta. Jag har varit på jobbet och sedan var det direkt hem bara. Idag var faktiskt den dag då jag inte hade något att göra på eftermiddagen. Så jag åkte hem och slappade bara.

Saken är faktiskt den att igår så tränade ju jag och min underbara vän Ida. Shit alltså, märks att det var ett tag sedan. Orkade ju nästan inte göra någonting alls. Lite besviken på mig själv är jag faktiskt. Nå, nya tag en annan dag istället.

Hur som helst, idag så fick jag äran att laga mat. Inte hela, men en del. För er som tänker "Vad då?! Laga mat är väl inget märkvärdigt?!" HA! Ja, ni som känner mig vet ju att jag suger på att laga mat. Bör inte ens stå i ett kök. Fast skala potatis och dela dem i små bitar, koka upp dem och sedan göra underbart god hemmagjord potatismos ut av det tycker kanske inte det är svårt. Folk får det att låta att potatis är jobbigt att skala. Herregud, det gick verkligen jättefort för mig att göra det. Nemas problemas för mig. :P

Vet ni, jag var så glad att jag fick använda min skinnjacka idag. Underbart väder på eftermiddagen. På morgonen verkade det kallt ute, men det visade sig inte vara det när man väl var ute. Aja, jag blev bara glad för att mina pengar inte var helt åt skogen då jag köpte jackan utan att jag fick använda den idag :)





Nej, hörru ni. Jag tror jag ska dra mig tillbaka och krypa ned i sängen och sova. Är riktigt trött och ska upp tidigt imorgon bitti igen. Ni får sova så gott så hörs vi imorgon bitti igen!

BUENAS NOCHES MUNDO!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0