Lördag 14:e maj

God dag gott folk! Jag hoppas ni har sovit gott vilket faktiskt jag har gjort, underbart! Jag ska alldeles strax klä på mig och ut på en promenad med lillasyster C. Har inte träffat snorungen på länge och jag saknar henne faktiskt. Men innan så ska jag sätta igång en tvätt, som jag kan ta hand om efter promenaden.

Gårdagen, den var så bra som det kunde bli. Riktigt skoj faktiskt. Igår firade vi ju vår underbara goda vän Ida. Grattis igen kompis! Och det var skoj. Vi började med att käka på Texas Longhorn, den bästa Entrcote någonsin. Smakade peeerfekt! Efter den underbara goda mat så satt vi bara kvar och snacka. Sedan när klockan började bli 22.00 så var vissa av oss lite sugna på att gå ut och ha lite skoj. Tyvärr så följde inte födelsedagsbarnet själv med. Men vi hade skoj. Det blev några drinkar. Jag och Marie har våran favorit. ROSA PANTERN!!! :D



Dem är livsfarliga eftersom man kan dricka hur många som helst ut av dem. Riktigt god :P Vi hade iallafall en väldigt trevlig kväll. Tack GISELA för ALLT!!! Besitos..!

Eftersom vi kom hem runt 03.30 så sov jag ganska länge idag. För jag somnade inte direkt när jag kom hem utan jag käkade lite nattkäka och somnade efter.

Nej, nu måste jag sätta igång här! Hörs senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0