Lördag 21:a maj

God morgon! Shit det är tidigt. Vid den här tiden igår så var jag nästan framme på jobbet. Blir en vana nu att vakna tidigt på helgen. Nej, men idag så ska man ut till storebror och hämta en byrå som lillebror ska få i tidig födelsedagspresent. Så underbara och fantastiska Ida ska hjälpa till och köra den hit sedan. Anledningen att jag är vaken tidigt nu beror på att vi ska starta tidigt så att vi inte gör allting så himla sent. Smart egentligen, fast det jobbigaste är väl att väcka lillebror nu! :p

Gårdagen var enkel och så sjukt rolig. Bjöd hit Ida igår på middag. Vi grillade, käkade nämligen flintastek. På kvällen blev det sedan Guitar Hero och frågespel. Det var faktiskt skoj. Lillebror fick spela lite Guitar Hero, vilket han inte har gjort på jääättelänge. Så det var kul.

Nej, dags att börja vakna till liv och göra sig i ordning.! Nå, jag hoppas ni kommer få en trevlig helg allesammans. Det hoppas jag på att jag kommer få iallafall. :)



I veckan besökte jag min goda vän Gisela. Så då fick jag träffa familjens sötnos. Han är fortfarande lika underbar och söt. Plockade faktiskt den fetaste, äckligaste fästingen någonsin på honom. Blääääää, usch!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0