Tisdag den 26:e Mars

Så där ja, då var man i Malmö för en kort visit. Ska på konsert imorgon. Det är något jag verkligen ser fram emot. Just nu sitter vi på hotellet och slappar. Har varit ute och käkat enkel mat och bara kikat runt lite grann. Känns jättekonstigt att vara här nere i Malmö utan pappa. Vi har ju alltid haft honom med oss då vi varit här nere. Denna gång är det bara vi. Men vi ska göra det bästa ut av den här resan.
 
Det tog en himla tid att ta sig ned. Drygt fyra timmar, hemskt. Man kan inte riktigt sova på vägen ned eftersom det är inga sköna säten att sova i. Om man hade haft täcke och kudde så hade det kanske varit lite enklare. Jag älskar annars att åka tåg. I och med att jag var ganska trött så sov jag den största delen av resan ned.
 
Fick i mig mitt kaffe och frukost så jag var nöjd hela vägen ned. Sedan var det bara i med lurarna och playlistan på ipoden igång. Vet fan inte vad jag hade gjort om jag inte hade haft min ipod. Har sådan ljuvlig musik så att jag dör varje gång när batteriet börjar ta slut.
 
 
Nu under den lilla kvällen så har vi slappat på hotellet. Sjukt trött. Har varit vaken sedan 07.00 och har varit i farten enda sedan dess. Nu har jag precis kollat på mina serier och och krupit ned i sängen med en ofrämmande doft av tvättmedel. Haha, inte van att sova med andra säng lakan som doftar annorlundare än mitt egna jag har hemma och tvättar med.
 
 
Nej, jag ville bara ge en lite uppdatering vad som händer. Jag kan rent ut sagt säga att Malmö är så jävla dött just nu. Fan vad lugnt det är nere vid torget vid central stationen. Shit, fan inte ens bilköer eller polisbilar hörs eller syns till. Skulle nästan kunna flytta hit. :)
 
Aja, vi hörs!
 
 

Me and my thoughts..


Söndag den 24:e Mars

Ligger på sängen efter en slappna dag idag. Har inte velat göra någonting alls förutom att ta det lugnt. Ska alldeles strax ta en promenad till affärer och handla tvättmedel :)

På tisdag gäller det. Då får jag lämna Stockholm ett par dagar och göra något för mig själv. Slippa allt jobbigt och "måste " här hemma. Funderar redan på vad för slags väska jag ska ha med mig. Hmm.. Ska upp på vinden och hämta en liten roller väska tror jag. Jag är ju känd för att överdriva en packning.

På torsdag blir det konsert. Det ska verkligen bli jättekul. Något jag verkligen ser fram emot. Ska se Il Divo. Opera gruppen. Jag har aldrig sett dem tidigare. Jag beundrar den gruppen, dem är så skickliga och duktiga. Sjunger på typ fyra olika språk. Så jag bara längtar. ;)

Igår tog jag mig tid och la mig i ett varmt skumbad med ljus. Satte musiken på högsta och stängde av världen. Det var nog den bästa "egen terapin" jag gjort på väldigt länge. Ska inte dröja så länge innan jag gör det igen..

Nu blir det till att fortsätta pyssla och Fia här hemma. Vi höres!


Torsdag den 7:e Mars

Jag skrev ett inlägg under hela februari! Herregud vad sorgligt. Nåväl. Sitter just nu och kollar på en serie och kliar Kiara bakom örat.

Just nu är det så mycket på gång och snart får jag lite ledigt. Ska bli såååå skönt! Jag hoppas det kommer bli skoj. Men denna helg så blir det bara jobb. Sedan på lördag är det melodifestival finalen. Jag har blivit värsta tönten som är helt fäst melo i år. Tycker dem har skit bra bidrag.


RSS 2.0