Ännu en dag på praktiken!

Go'kväll mina kära läsare!

Idag jobbade jag sent, slutade runt kvart över nio. Det har varit en rättså lugn dag idag. Jag har däremot fått göra ett EKG på två patienter, duschat en, hmmm vad har jag mer fått göra?! Jo, juste jag har även varit med vid såromläggning och så. Men det har varit väldigt lugnt, har däremot fått lära känna personalen bättre. De är riktigt snälla och har en riktigt skön humör. Jag trivs oerhört mycket och bara de tre första dagarna nu har varit jättebra! Jag tror nog att det här är en ut av de första gångerna då jag har varit mer pratglad och öppen av mig. Nå imorgon ska jag inte vara där för då är jag ledig, men istället så ska jag på en arbetsintervju. Jag hoppas det kommer gå bra! Sedan är jag ledig på fredag, eftersom jag har min studentskiva då och även på lördag är jag ledig för då ska några från klassen åka iväg och spela paintball. Det ska faktiskt bli skitkul! Har aldrig gjort det förut. Men på söndag igen ska jag jobba igen, eller praktisera. Det känns lättare att säga jobba istället för praktisera, men aja jag säger vad jag känner för. Fast då jobbar jag dag, så vi får se vad jag får göra då.

Hmm..jag har inte så mycket att berätta, utan jag får ta lite i taget att berätta. På fredag då så ska är det mösspåtagning klockan två. Sedan är det väl att bara begär sig hem och göra sig smått i ordning inför skivan som är på kvällen då.

Nej, det är allt jag har att berätta om denna dag. Ajuste vi har haft vackert väder idag eller hur? hehe helt underbart! Men men, nu tänkte jag gå och kolla på Grey's Anatomy som mamma spelade in åt mig.!

Ha det gött allihopa!
Byebye people! Buenas noches!

P.S 44 dagar kvar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0