Ännu en dag som gått..och ännu en rolig sak..=)

Go'kväll mina kära..


Först och främst säger Gisela: Jag hälsar till alla läsare..!
Jag pratar med Gisela i telefon vid tillfället, pratar lite om morgon dagen samt hur denna vackra dag har varit.
Jag träffade Jennifer och Gisela igår, vi gick på promenad och det var faktiskt rättså kul. Efter ha gått runt hela vårt område i stort sett så hittade vi en lekpark som vi satt och hängde i..hehe låter lite nördigt, men vi var vid gungorna och pratade om en massa saker. Gisela hittade en väldigt bekväm och skööön gunga som man kunde ligga i. Det var som en stor korg. Hon såg ut att ha det väldigt bekvämt..=)..Nej, men det var en mysig kväll även om det inte var så där jättevarmt precis.

Idag så har jag bara vart i skolan, var ganska trött när jag kom hem. Fast så duktig som jag var så ringde jag runt till en massa jobb, för att hitta något att göra i sommar. Det gick ganska bra faktiskt ska på en intervju på Måndag klockan 16.00, och jag är ganska nervös. Mamma har ju i för sig lovat att hjälpa mig att förbereda och sådant innan. Men men vi får se hur det går! Hoppas verkligen på att få jobbet, för det ligger väldigt nära mig också. Sedan så har jag bråkat med min storebrorsa vilket inte är så nytt, eftersom vi gör det dagligen. Mina kompisar tycker vi låter som ett giftpar när vi håller på och diskuterar hela tiden och tjafsar. Okej, det låter lite *weird*, men ja det kan låta lite underligt när vi pratar ibland. Fast oftast är det min bror som för det mesta alltid ska hålla på och säga dumma saker. Men alla vet att syskon bråkar och vi gör det ofta. Självklart kan jag också vara den som börjar tjafsa, men ja.

Andra grejer har också hänt, som sagt jag var i skolan och idag så berättade min lärare en jätteroligt och skum samt lite dyster sak. Det påminner mycket om vad som hände igår, hon ville berätta den pga. att hon har varit med om en sitaution som är inte liknande, men ändå så är den det. När min lärare jobbade som sjuksköterska (minns inte vart), så en kväll när hon jobbade natt med en annan undersköterska så skulle de föra bort en patient som nyligen hade gått bort under dagen. Så när de kom in på patientens rum så låg han fridfullt med på sjuksängen med armarna i kors. Min lärare då och undersköterska ringde upp vaktmästaren som skulle föra ner patienten till kylrummet, och den här patienten ligger då inte rakt på sängen, utan han ligger i "viloläge" kan man säga. Alltså patienten ligger då i halvsittande läge. Så när de då skulle flytta patienten från sängen till båren så har han stelnat till. När han har hamnat på båren lägger de över ett lakan och eftersom han inte ligger rak så gungar han fram och tillbaka medan de rullar iväg honom. De bestämmer sig då för att räta till honom så han skulle ligga rakt istället, vilket då innebär att de måste bryta muskler och skelett på honom för att det skulle ske. Så när ena tar benen och den andra tar axlarna så trycker de ner honom..samtidigt så har tydligen patienten kvar "gas" i magen och släpper en riktig mök. Alltså om det hade varit jag hade jag blivit skit skraj, en död människa som släpper sig. Hehe okej låt den människa vila i frid, men ändå herregud..Nej, det var lite skoj.


Nåå, vad har mer hänt idag. Jo mamma berättade något lite roligt. Att någon kvinna som är konstnär är tydligen i Umeå och har utställning. Hennes konstverk var tydligen att hon stod och kissa, jag menar herregud Umeå betalar henne rättså mycket pengar bara för att hon kissar. Hahaha..ja, det finns så skumma saker här i världen. Det stod tydligen i tidningen har själv inte läst allt då da, men mamma berättade att de också skrev väldigt tydligen att hon torkade upp efter sig också. Hon stod alltså och kissade på golvet, men hur sjukt är det. Ja, jag vet inte fast det måste ju vara ett riktigt bra konstverk i sådana fall. Jag menar att få betalat för att kissa på golvet är ju inte helt fel, det kan väl jag med göra fast jag hade inte kallat det konstverk direkt. Hehe, nej men det var väl i stort sett allt jag hade att säga för idag.

Eller i ju för sig. Fick höra idag eller om det var igår att våra studentmössor ska komma nu i veckan. Jag är skitglad över det. Har verkligen väntat på det länge nu. Ska bli så glad att få den =). Okej nu har jag faktiskt berättat allt som går att berätta ut ifrån denna vackra, men blåsiga kalla dag. Snart är det helg och vi hoppas på ett riktigt vackert och varmt väder. Inge mer snö nu. Ha det bra gott folk!

Byebye, Go'natt =)

P.S 58 dagar kvar


Kommentarer
Postat av: ewa

Hej söta tjejen. Kul att läsa. kram mamsi

2007-04-12 @ 11:33:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0