Barcelona..Quería viajar

Det finns något som jag verkligen, verkligen, verkligen vill göra just vid tillfället och det är att åka till Barcelona så jag får se en stad jag har hört vara så vackert. Jag vill även se ett ut av Spaniens bästa fotbolls klubblag spela..=)
Efter alla matcher jag har sett på helgerna när det är La Liga har jag ett behov nu att få se dem spela i verklighet. Jaaa, och självklart är ju Ronaldinho, Eto'O och Messi favorit spelare...Tre underbara, fantastiska spelare.

image8

Jag hoppas även Jennifer och Gisela skulle kunna åka ner med mig också. Kolla på fotbollsmatcher, sola, bada shoppa och ha kul. Det är en ut av mina drömmar också. Jag har även lovat Jenni att nästa år ska jag följa med henne till London, inte för at jag föredrar London för Barcelona då da. Åker för att hon är en av mina bästa vänner och jag älskar henne så mycket att jag faktiskt ställer upp på att åka med henne då.

image9

Har faktiskt varit i Spanien med Jenni tidigare, när vi var yngre. Vi gick väl i typ 8:an och då var vi i Malagá tillsammans med min mamma och hennes fästman. Det var faktiskt skit kul, men jag saknar väldigt mycket tillbaka . Älskade solen som dök upp tidigt på morgonen som man såg vid vattnet. Åhh..Det var vackert. Kanske kan lägga in en bild någon gång på det..tror faktiskt vi tog det. Alltså titta på bilderna, erkänn att man blir lite sugen att åka dit..?! Ååh..tänk nu i sommar, fan vad nice..soliga stränder. =) *Ler*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0