Datan ur funktion..Här är en uppdatering

Läsare..

Okej datan har inte direkt varit ur funktion, men internet har..så jobbigt när internet inte funkar som det ska. Hade en inlämning igår (måndag) som var att göra en broschyr om någon tarmsjukdom. Jag lämnade in den och allt, men ingen läste igenom den innan. Brukar alltid låta mamma elle pappa få läsa allt som jag gör innan jag lämnar in det så språket och allt är bra..! Men men det gick bra! Mamma har kommit hem igen och det är sköönt... Men jag skulle egentligen skickat uppgiften via e-mailen till pappa som skulle läsa den, men det sket sig. Blev nog bra ändå.!

Jag ska berätta snabbt vad som har hänt sedan i lördags..I söndags så städade jag mitt rum och sådant, även lägenheten faktiskt lite eftersom mamma skulle komma hem på måndagens morgon. Fast jag fick chans att sola lite då och då..kunde inte sitta still, men allt gick bra. Hann göra klart läxan och städa tills mamma kom hem. Fast det jobbigaste var nog att sova den natten. Men men, det gick. Egentligen hade jag velat att gå ut i söndags men men balkongen dög..så..Kollade även på alla söndags såpor..=)..nej serier..hehe..Först O.C sen kom, Brothers and Sisters, Justice och sist reprisen på Criminal minds. Ajuste min COLD CASE kom inte pga. Hockey..usch vad tråkigt. Jag som så gärna ville se den serien, men men får vänta till nästa lördag.

Helgen med andra ord har varit super bra..! Igår (måndag) så var det redovisning och den gick faktiskt bra. Men men, senare så var jag på en arbetsintervju. Den gick väl sådär tycker jag. Kvinnan som skulle intervjua mig ställde konstiga frågor, sådant som man är oförberedd på. Hon ställde t.ex. vad har du för tillgång till oss. Okej, jag kanske inte är sådär super duktig på sådan där svenska, men jag tänke bara i huvudet; Okej, vad f*n menar hon med det. Vadå tillgång? Ja, hon förklarade tillslut tack och lov. Fast det var massor av frågor som jag inte fattade. Mamma tyckte det lät som om det gick bra utifrån vad jag själv berättade, men jag vet inte. Vi får se, om de ringer så ringer de mig. Om inte så gör de inte det. Hur som helst, igår fick jag även reda på att jag har IG-Varning i Trafikkunskap..hehe..det är inte bra. Jag gjorde ett ut av alla de där testen igår..måste klara test A,B och C för att få G, men jag har inte ens klarat A än. Det är 70 frågor och jag fick 51/70. Det var väl sådär, men mamma har hjälpt mig en del och pappa också. Jag ska snart fortsätta igen. Ska försöka klara kursen, men jag måste skynda mig..

Idag har jag vart i skolan och det var väl okej, vi gick inte så länge utan slutade efter 2h. Vi kollade på tre filmer, och jag trodde jag skulle döö. Det var inte kul, jag somnade nästan. Allvarligt, jag har gått upp tidigt många gånger nu de senaste veckorna fast det här är första gången jag har känt mig så trött. Somnade nästan på bussen på väg till skolan. Jag menar jag var inte ens trött när jag gick upp imorse utan det kom när jag var på väg till skolan. När vi satt och kollade på film så kramade jag om min väska och la jackan över så jag kunde luta huvudet. Jag gjorde det inte med flit utan det kom automatiskt. Måste sova ordentligt inatt, ska lägga mig tidigare. Nej, men jag såg det mesta ut av alla 3 filmer, hade en irriterad kompis som fick putta på mig och klagade under de alla 3 filmerna. Det var faktiskt ganska kul, men den här personen klagar alltid..hehe. Sista filmen handlade om sår-omläggningar. Jag kan säga det var ju inte de finaste såren direkt, utan det var riktigt hemskt..usch!! men det var så kul när han såg det för han sa bara; Men usch, gud vad äckligt. Ett stort hål ovanför rumpan!..Fy vad äckligt..! Jepp det är min kompis det..han är så rolig..

Nå, imorgon ska jag iväg på en annan intervju och jag hoppas den kommer gå lite bättre än den andra. Ska försöka göra mig mer öppen av mig. Jaja, jag ska inte göra saken värre genom att babbla och prata om det, för då blir jag bara mer nervös. Men jag hoppas på att det kommer gå bra! Har faktiskt gamla kompisars mamma som jobbar där, hon är sjukskriven vid tillfället. Kanske ska nämna att jag känner henne..hmm får se. Just nu så måste jag plugga Trafikkunskap. Kanske skriver senare, om inte så skriver jag imorgon igen. Kan jag berätta om mitt samtal till Karolinska som jag ska ringa..=)

Byebye People..!

P.S dagar som har gått 54 och 53..idag är det 52 dagar kvar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0