En blåsig Fredag..

Go'Kväll

Har någon idag haft det jobbigt ute idag? Jag har! Pappa kom och hämtade mig, och mitt hår flög åt 50 olika håll medan jag vandrade till bilen. Så fort jag bara lämnade porten så flög påsen upp i luften och väskan nästan åkte av armen på mig när jag kom ut. Ja, det var lite jobbigt. Samma sak när pappa och jag hade varit och handlat. Vi var på väg upp i backen till porten och det kändes som man fick värsta motståndet när man gick. Sedan när man kom upp kändes det som om fick en knuff i ryggen. Det är helt sjukt att det kan blåsa så där mycket.

Ikväll har jag faktiskt inte gjort någonting, eller jag har i ju för sig pluggat trafikkunskap. Är ju hos pappa nu och han hjälpte mig samt hans fästmö. Jag fick 54/70 och man måste ha 56 för att få godkänt. Fick nästan panik innan när jag såg resultatet. Har en känsla av att jag kommer få IG i trafikkunskap. Jag vet att jag har skjutit upp mycket på det här, men det har varit så mycket med projektarbetet och alla andra kurser. Jaja, har lovat pappa att jag inte ska ge upp på det här än. Vi får se hur det blir..!

Den här helgen kommer jag ha mycket att göra. Idag åkte jag ju till pappa för att träffa honom, min lillebror och hans mamma. Saknar dem eftersom jag inte får träffa de så mycket. Den enda människan jag träffar dagligen är ju min mamma, älskar att umgås med henne ibland. För ibland kan det vara lite tråkigt när vi inte har så mycket att säga till varandra. Nej, men att träffa min lillebror önskar jag att jag kunde göra oftare fast det är inte lätt. Jag har så mycket att göra i skolan just nu, men jag har lovat mig själv att jag ska försöka ändra på det till sommaren. Måste i ju för sig jobba då, men jag vill inte bli som min bror. Han har knappt någon kontakt med vår lillbror. Självklart vet jag att det inte är så han vill ha det, men det är så det är. Jag vill träffa min lillebror mer än vad jag har gjort den senaste tiden. Jag menar, jag kommer typ inte ens ihåg när jag senast var här hos dem. Idag innan min lillebrorsa skulle gå till sin Taekwondo träning så fick jag en kram av honom. Bara ut av den kramen kunde jag känna hur han kände. Jag har nog nästan ALDRIG fått en kram av honom. Det märktes på honom att han saknat mig. Han frågar alltid När jag ska åka hem, Vilken tid, Om jag inte kan åka hem någon dag senare eller något liknade. Jag mår så dåligt när jag säger till honom att jag bara stannar en natt och måste åka hem rätt tidigt som vid 15.00 eller kring 16.00. Önskade min pappa och dem bodde lite närmare in mot stan. Fast imorgon har han och jag bestämt att vi ska köra lite X-Box innan jag åker hem. Det ska faktiskt bli kul, för det gör vi alltid när jag är här. Har tyvärr inte hunnit göra det idag då da, men det gör jag imorgon.

Imorgon ska jag även få träffa min kompisar från klassen. Ska på en födelsedags middag hos en kompis som heter Sabina. Några av de andra tjejerna kommer vara där, har inte träffat dem på ett tag så det ska bli kul. Ska även hinna till Gisela och hjälpa henne och hennes mamma med tårtorna inför söndagen. Ska inte vara borta så länge på söndag för jag ska upp igen på måndag kl.04.45. Mysigt eller hur?..hehe.. Raffe, min brorsa kommer dit till Gisela på söndag, sa först att jag inte tänkte komma ifall han kom, men jag har inget val. Gisela är familj och jag kan inte svika henne för att min bror behandlar mig illa ibland genom att säga dumma saker. Skäller på mig och sådant. Min bror är väldigt speciell, men det är så han är. Har väldigt kort stubin.

Jaja ska kolla klart på Once up on a time in Mexico med Antonio Banderas..hehe grym kille =) Sedan ska jag gå och lägga mig ifall jag ska hinna med allt imorgon. Nåja det var väl i stortsett allt jag hade att säga för ikväll. Kolla gärna in Giselas blogg också som jag hjälpte henne att skaffa rosanegra.blogg.se kan faktiskt också vara kul att läsa lite om. Lära känna henne mer!

Ha det gött!
Chaooo!

P.S 49 dagar kvar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0