JIPPI..Idag är ingen helt normal dag..mkt har hänt.

God Dagens mina kära läsare!

Jag har inte skrivit något på två dagar igen, jag vet. Men det har varit mycket just den här helgen. I lördags när jag åkte hem från pappa så åkte vi först och köpte present till Gisela och Marcellito..De firade sina födelsedagar igår (söndag). Så vi köpte fina presenter till dem. Senare så frågade pappa mig ifall jag ville åka till Salem för att kolla på huset som jag bodde i när jag var liten. Vi bodde i Salem först när jag kom till Sverige i en villa, en blå. Sedan separerade mina föräldrar och då fick pappa huset, men han kunde inte bo kvar där ensam så båda lämnade Salem, Rönninge. Men vi åkte då dit och kollade på villan som även min pappa hade byggt på. Han byggde hela övervåningen på det huset. *Stark jobbat farsan* !! Det var helt sjukt, när vi kom till villan så kände jag igen mig, kunde i stortsett placera ut allt och peka var allt låg. Centrum, min storebrors gamla skola osv. Jag fattar inte att jag kom ihåg så mycket, jag menar jag var ju bara några år gammal när vi flyttade. Jag kanske var ca. 3-4 år när jag lämnade Salem. Alltså när jag började komma ihåg saker, från när jag var så liten så kunde jag känna tårarna inom mig och även hur jag blev tårögd. Helt otroligt! Vi åkte även förbi som jag sa innan min brorsas gamla skola och även Ishockey hallen vid centrum som han spelade i. Kom ihåg att jag alltid följde med och kollade på matcherna som han spelade. Vi gick in centrum, men då minns jag inte så mycket. Såg även kyrkan som jag gick söndagsskola i. Sedan på vägen hem så åkte vi förbi Salem kyrkan som jag döptes i, en otroligt vacker kyrka. Ja, det blev lite diskussion med mamma om det där. Enligt mamma så döptes jag i samma kyrka som jag gick söndagsskola i, men det tror jag inte på. Den här gången håller jag eller tror jag mer på pappa. För min mamma har ju typ inte ens bilder från mitt dop som kan bevisa motsatta. Men annars var det jättekul att få spendera lite tid med pappa själv. Speciellt att han erbjöd att åka förbi Salem. Nej, det var trevligt..

Sedan när jag kom hem så bytte jag om och slog in ett paket till Sabina som jag skulle på middag hos, sedan åkte jag till henne och var där. Vi var inte så många men det var kul att träffa de som var där eftersom jag inte har träffat dem på ett tag så. Vi snackade en massa och bara hade det kul, god middag och allt också =). Sånt är viktigt också..hehe nej jag skoja bara. Nej, men det var trevlig. Senare så begav jag mig till Gisela och bakade tårta till deras födelsedags firande. Hon fyllde ju år i lördags så jag gick dit även för att gratta henne. Vi bakade inte hela natten som vi brukar i vanliga fall göra utan vi höll väl på till 02.15 kanske. Så det var inte så farligt.

I söndags (igår) så var jag ju hos Gisela och då fick jag träffa alla möjliga, min brorsa var där, Giselas syskon och lite kompisar till henne. Det var skit kul, fick för första gången också kolla på Happy feet och den filmen var jätterolig och jättebra. Det fanns ju vissa scener som var lite sorgliga, men den rekommenderar jag. Vi hade alla jättekul igår och det var helt underbart.

Idag har jag varit på min praktik ute på KS och det var jätte roligt. Min handledare och alla de andra på personalen var helt underbara. De var allihopa jättetrevliga..Underbar personal. Fick även reda på att den avdelningen ligger precis under den avdelningen som jag sommarjobbade på och det var bara kul =) Gisela var ju också på sin praktikplats idag och hon gillade sin plats väldigt mycket. Jag tror det här kommer bli väldigt kul. Vi båda Kommer nog trivas jättebra. Får se längre fram hur det kommer att gå. Jag menar allt kan hända.

Aja det var väl i stortsett allt som sker och har skett för tillfället..=)
Ha det gött!

Byebye

P.S  46 dagar kvar =), 48 och 47 har redan gått

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0