Oj..oj..mycket saker som har hänt!!

Go'kväll allihop!

Jag ska först och främst berätta att arbetsintervjun gick jättebra, som jag tidigare sagt. Och eftersom det gick så bra så ledde det till att jag nu äntligen har fått JOBB..=)..snacka om att jag är glad! Det är helt underbart. Jag fick reda på det samma dag som jag hade min studentskiva. Hela den dagen var helt underbar! Jag köpte nya skor och en tröja på samma gång också. Gisela och jag var på Skopunkten när hon kvinnan från sjukhemmet ringde och fråga om jag fortfarande var intresserad av att jobba hos dem. Självklart var jag det, och hon trodde på mig också att jag skulle klara av det. Hon sa att hon känner på sig att jag kommer fixa det här. Har även en känsla av att hon även vill behålla mig längre fram i höst. Nej, men det här var riktigt kul! =)..är så glad!

Senare var det ju dags för studentskivan och allt. Alltså jag hade grymt kul, middagen var nog den bästa av allt. Att kunna se mina föräldrar prata med varandra istället för att undvika varann. Det gick hur bra som helst, och de pratade med varandra om  saker som hände när vi var små och hur snabbt den här tiden har gått. Sedan att de var STOLTA över moi. =)..nej men den där kvällen var helt lyckad. Det kändes skönt att de ansträngde sig för min skull och att det även var trevligt. Jennifer var också med vi middagen och det kändes skönt att ha henne där med tanke på att min brorsa inte kunde vara med. Min familj satt brevid Giselas och det gjorde saker och ting mycket roligare. Gisela hade med sin mamma, sin syrra och hennes pojkvän. Vi alla hade jättetrevligt och roligt, denna kväll blev faktiskt helt lyckad. Senare vid eftersläppet kom *The Joker*, Issa och Marre, så då blev det roligare. Kom väl hem runt 04.00 någon gång, och det roligare var att igår då (lördags) så skulle vi ju iväg några från klassen och spela paintball. Så då skulle vi mötas vid 14.00 i Liljeholmen och åka tillsammans, det roliga var att resan dit var ju inte direkt planerad. Vi var ute i Väster Haninge och skulle spela, ja vi åkte dit ut pga. det var så mycket billigare. Men det var kul att spela, krypa på marken och allt, verkligen något man känner för dagen efter studenskivan och alla är i stort sett bakis. Fast vi hade kul ändå! Det roligaste var att det här stället låg ju ute i ingenstans verkligen. Bussen som gick in till pendeltågstationen gick en gång i timmen. Så när vi skulle åka hem så hade bussen precis gått. Och tro mig det var ju inte direkt varmt även om solen var uppe och allt. Vi var 6 pers, från början 10 st. Men en tjej från klassen stod och lifta och då var det en snäll tant som stannade till, men hon fick bara plats med 4 st. Så jag och Angelica sket i att följa med, så de andra åkte. Ja, det var ju en upplevelse, för vi båda var törstiga och hungriga, men tillslut lyckades Angelicas mamma gå med på att komma och hämta oss. Hon kom 1 minut precis innan bussen skulle komma..hehehe. Ja, jag och Angelica roade oss lite grann under tiden, och det var lite kul! Sedan när jag kom hem så träffade jag Gisela som egentligen skulle följt med, men det gjorde hon inte. Inte för att hon inte vill för de ville hon så gärna, men det blev en massa problem. Det var först och främst en jävla lång bit att åka och hon jobbade, och en massa grejer. Det var riktigt synd att hon inte följde med, men vi får göra om det så hon också får följa med. Jaja, det var synd faktiskt..Men senare så träffades vi och gick och köpte oss en var sin pizza, för jag var så hungrig! Gick till mig sedan och kollade på Cold Case. Sedan lämnade jag Gisela och gick hem, skulle sova, men det var lite svårt att somna.

Imorse så gick jag upp 04:20 och var piss trött. Skulle börja jobba vid 07.00 och jag la mig vid 21:45 någon gång. Men jag kom inte försent ute jag kom t.o.m. tidigare imorse. Allt har varit lite snurrigt idag, är skit trött och seg. Sov det första jag gjorde när jag kom hem, och nu är jag snart på ut gång. Ska träffa Jennifer och Gisela ett tag, tänkte träffas och hänga lite med dem..=)..Jag minns knappt vissa saker som har hänt idag, kom knappt ihåg hur jag tog mig hem från KS. Men efter lång tid av tänkande så kom jag på det. Mamma och dem tror att jag har drabbats av stress, det jag säger och har upplevt är symtom på stress. Aja skit samma ska dra nu!

Ha det så braaa!
Byebye people!


P.S 40 dagar kvar, 42 och 41 har gått förbi också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0