Ännu en höstdag!

Go'kväll!

Som ni alla säkert vet så är sommaren borta. Hösten har intagit och det börjar synas på naturen. Blad/löv faller från sina träd och det är kyligt på dagarna även om det är sol ute. Det blir snabbt mörkt på kvällarna och det är inte alls lika ljust ute tidigt på morgarna. Som sagt nu har hösten kommit!

Idag gick jag till affären och då hade jag en mössa på mig. Det kändes först dumt, men sedan så var jag glad att jag hade på mig den för det var kyligt och jag frös när jag var ute. Samma sak som igår när jag var på IKEA, det var ganska kallt då också. Inte tänker man på det så himla mycket eftersom det var ju bara några veckor sedan man bara gick runt och klaga på att det var för varmt. Jag har ofta haft svårt att sova på nätterna, men jag känner absolut inte likadant nu längre. Så det är väl positivt, men det är inte lika roligt att gå upp på morgarna för det är så kallt.

Fast till vintern har jag en känsla av att jag kommer få det mysigt i mit rum. Jag har nämligen bestämt mig för att göra om det nu. Därför var jag på IKEA igår och kollade in nya möbler. Så som jag vill ha mitt rum kommer bli mycket bättre. Jag ska nämligen slänga allt som jag har sparat som liten för helt onödiga saker. Mitt skrivbord ska försvinna, mina små byråer, min lilla röd fåtölj och min stora skräpiga hylla. Den är alldeles för stor för att på mitt rum egentligen. Så det kommer bli en ny förändrig senare i år. Hur som helst det var inte så där jättekul att berätta jämfört med min nya telefon som jag har köpt. Är grymt nöjd, men men. Har pysslat med den hela dagen. Annars har dagen faktiskt varit ganska lugn...

Jag ska inte skriva mer idag för jag måste gå och börja gör mig i ordning för kvällen. Ska lägga mig tidigt, för jag ska upp tidigt imorgon. Alla är inte lediga i helgen. Själv jobbar man hela helgen. Så det är 12h pass imorgon. Från klockan 07.00 till klockan 21.00. Så ingen ledighet här inte. Aja jag kan skriva mer på söndag hur det har gått och lite annat kul!

Ha en trevlig helg mina kära läsare; familj, släktingar och vänner.
Ha även en trevlig kväll!
Byebye och God Natt..! Buenas Noches!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0