Hello people!

Tja tja människor!

Jag ska fatta mig kort och berätta allt mer detaljerat på lördag förmodligen. Jag ska jobbar 12h pass imorgon så jag kommer inte orka skriva något på kvällen imorgon så! Så allt blir nog skrivet på lördag. Jag jobbar helgen också, men då är alla kvällar!

Allt har annars varit bra. Har varit mycket på promenader, varit mycket och besökt Gisela (hermanita) på hennes nya jobba. Haha..det är så roligt och se att hon äntligen har hittat något hon verkligen gillar att jobba med. Hon har fått många nya vänner och hon får träffa sin syster mycket mer nu än vad hon fick göra innan och det är bra för henne. De träffades inte så mycket innan, men nu när hon jobbar med henne och allt så är det ju bra. Jag har träffat hennes nya kollegor och dem är jättesnälla, trevliga och hur roliga som helst!

Jag hinner inte prata så mycket om det som har hänt den senaste veckan och under helgen som varit. Fast jag gör det på lördag och då ska jag även berätta om vad jag gjorde i lördags och i måndags. I lördags vet väl de flesta att det var midnattsloppet. Om vi säger så här, det var ju inte lätt att ta sig en promenad genom stan när det var smock fullt med folk ÖVERALLT. Fast jag hade grymt kul ändå!

Hur som helst! Ska börja göra mig i ordning för att lägga mig, ska bara duscha och sådant först. Sedan ska jag upp tidigt imorgon bittig igen!

Ha det bra allesammans och ha en trevlig kväll!

Sov Gott & God Natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0