Okej nu!

Go kväll allesammans!

Så där, nu hade jag tänkt att ta min lilla stund för att skriva lite. Fast vart ska jag börja någonstans. Jo jag kan berätta lite att jag har ju för det mesta jobbat och förra veckan och veckan innan dess var det ganska tungt om jag får säga. Det var två veckor i streck jag jobbade med två dagars ledighet, en dag på varsina veckor. På mina lediga dagar så tog jag det bara lugnt. Minns inte nu exakt vad jag gjorde då, men jag kan berätta att jag har färgat håret Svart och klippt mig lite grann. Självklart så var det ju min kära och gamla vän malin som gjorde det åt mig. Samtidigt så klippte hon även hermanita linda, som också har färgat håret Svart samma dag som hon klippte sig. Så nu ser vi likadana ut igen, näää jag skoja bara. Det gör vi inte alls.

Nå, nu ska vi se vad har jag mer gjort då?! Jo, jag har träffat min brorsa och hans tjej i stan och då så promenerade vi inne från Gamla stan runt över allt. Det var ganska kul, vi tog en glass på från Gamla stan till T-Centralen. En sådan här våffelstrut, det var gott =)..Kollade lite i olika affärer sedan så fikade vi på stora Åhlens nya utecafé som ligger på taket. Det hade varit jättemysigt ifall de inte hade varit pga. alla äckliga duvor. Usch det var hemskt, dem var överallt. Fast det var trevligt ändå. Vi åt senare på Pizza Hut vid Medborgarplatsen. Och det var väl en rolig upplevelse, vi hade trevligt i alla fall.

Sedan så jobbade jag ju mer och det tog lite ganska mycket på sömnen och kroppen. Fast jag överlevde. Sedan så var jag ledig igen och då träffade jag Jenni och Jocke. Vi gjorde inget speciellt, åt på Pizza Hut i stan. Jag vet, jag fick lite ångest där. Fast jag överlevde. Vi promenerade efteråt också, så det funkade väl. Promenaden var från stan via slussen och medborgarplatsen och därefter till skanstull. Där gick vi in på Ringen lite snabbt och handlade. "Ajuste Jenni om du läser detta jag är skyldig dig pengar." Hur som helst så på kvällen träffade jag Hermanita linda och vi gjorde någonting. Ajuste hon lät mig få baka en sockerkaka som verkligen blev till *världens sämsta sockerkaka*.. Hahaha, fast det var väl ändå ganska kul ändå. Vi kollade även på tv och hade roligt. På morgonen så ringde jobbet och la till ett extra pass till mig och det godkände jag ändå. Jobbade även nu i torsdags fast jag var ledig, me jag tjänar ju på det så.

Hmm, men hur som helst samma dag som de ringde så bestämde jag och Gisela att vi ville gå på COSMONOVA. Vi ringde då Jocke också och han var på. Det var skit kul, vi såg Amazonas och den var skit bra! Ursäkta ordvalet men den var jättebra! Fast än det var en vacker dag den dagen, förmodligen en ut av de varmaste och soligaste dagarna så gick vi ändå och jag ångrar mig inte för vi hade så roligt. Jag hoppas jag snart kan gå dit igen. Om ni någon gång har intresset att gå dit så tycker jag ni ska se Amazonas.

image28 De berättar om Amazona regnskog, vad för djur det finns, indianerna och annat som lever där. Man får även följa en man som reser och letar efter någon slags medicin. Det fanns otroligt fina och helt otroligt fina stunder där de filmade landskapet och skogen på nattetid.

Vi hade kul och senare gick vi till en pizzeria som ligger i närheten var vi bor och köpte en varsin avokadosallad som vi tog med och därefter satte vi oss vid fotbollsplanen som ligger i närheten och käkade samt så fick vi lite underhållning också och "nya vänner". De ville att vi skulle dela med oss av maten, Gisela kunde såklart inte låta bli för hon är så snäll. Nja Jocke var nära på att ge med sig, men jag vägrade. Okej, det är nu ni tänker; Vadå delade de med sig av deras mat till främlingar. Dessa typer vadå djur. Fullt med getingar kom överallt och skulle gegga och smeta sig i vår mat. Usch de var äckliga och bara allmänt jobbiga.

Ajuste får inte glömma att säga att Jag även var på ett födelsedagsfirande för hermanitas lillasyster *Roxana* som fyllde 15 tror jag. Haha, minns inte men jag tror det stämmer. Trevligt för henne va?! Ska köpa present till henne och Jenni. Sedan så har även The Joker fyllt år, nu är han 19 och grejer. Så vi får väl se vad det blir. Många som fyller år. Johanna en kompis från min klass fyllde också år för några dagar sedan. Även en annan kompis har också gjort det. Snart fyller ännu en kompis år i slutet av Augusti ungefär. Herregud..aja det blir så ibland.

Idag och igår var jag ledig och då har jag varit hemma bara. Tvättat och "städat" mitt rum. Mamma tycker jag har varit duktigt. Har gjort annat också, men det berättar jag om imorgon. Jag har nämligen fått en ny hobby plus sedan så har jag en nyhet som kom för några dagar sedan som ett förslag längre fram i oktober. Ska berätta vad det är för något imorgon. Jag blev chockad fast samtidigt väldigt glad. Sedan så ska jag berätta något som jag har funderat länge på och nu har jag fått en chans som jag kanske ska använda mig av. Men det är något som kan förändra mycket i mitt liv. Så vi får väl se!

Ha det så bra gott folk för det ska jag i alla fall ha!
Hörs förmodligen imorgon!
Byebye

Kommentarer
Postat av: din kära granne

marre hur kunde du gå på cosmonova utan mig :| svikare

2007-08-13 @ 19:49:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0