Undrar lite och funderar mycket!

Halloj!

Ja vet, jag har inte skrivit något fast än att jag sa att jag skulle göra det. Eftersom det jag sist bara försvann så fick jag aldrig tillbaka tålamodet och skriva om det igen. Nåja, det jag hade skrivit var att jag jobbar inte just nu vid tillfället. Har varit ledig nu sedan i måndags eller ska man säga tisdags. Jag jobbade nu i måndags, men har inte jobbat sedan dess. De ringde imorse, ville tydligen att jag skulle jobba men jag tackade nej. Att jobba inom äldreomsorg är inte lätt utan man blir lätt påverkad fysiskt och psykiskt. Självklart är jag nöjd och glad över mitt jobb och jag gillar människorna där. Så det är inte det, och alla boende där är underbara. Fast det påverkar en ändå. Nåja, ska inte klaga. Hur som helst.

Förra veckan så pratade mamma med en vännina till henne. På samma gång så frågade mamma ifall hennes man som bor i Malagá, Spanien, behövde hjälp på sin restaurang som han äger där också. Tydligen skulle då den här vänninan fråga sin man, så vi får väl se vad han svarar. Det hade i sånna fall varit en månad i oktober. Detta gäller också hermanita linda. Självklart så hade det varit en stor chans för oss båda, speciellt för Gisela efter allt hon har kämpat för att plugga vidare och behöver egentligen komma bort ett tag. Jag är riktigt stolt över henne, just nu jobbar hon på två jobb. Helt otroligt! Hon jobbar med sin storesyrra på en restaurang. Det andra är Mc Donalds, men jag tror nog hon trivs bättre på restaurangen. Fast vi får se hur allt kommer se ut efter Augusti. Jag ska försöka stanna kvar ett tag på äldreomsorgsboendet. Ska även försöka hitta ett till jobb som extra arbete. Bara så jag kan tjäna lite extra.

Vad mer ska jag berätta, jo juste. De flesta vet ju att jag är adopterad och nu har det visat sig att jag kanske är intresserad eller jag har bara funderat på att finna min s k biologiskamamma. Jag kan få hjälp av en kvinna som jobbar på mitt jobb. Hon har även erbjudit sin hjälp, jag har sagt till henne att jag inte vet vad jag vill angående det eftersom jag ser min mamma jag har nu som min biologiska. Vi kanske inte är det genom kött och blod, men både jag och min storebror har ärvt en del från våra föräldrar som vi har nu. Fast min bror har varit mer intresserad av att finna sin biologiska mamma än jag. Jag har aldrig funnit intresset i det. Det har bara kommit på tanke, inget är bestämt än. Nåja, det är bara något jag har funderat på. Fast båda sakerna som att flytta till Malagá i en månad och leta rätt på min biologiska mamma är väldigt stora steg, men detta är bara ideér och tankar. De svar jag har fått från människor jag har pratat med om båda dessa saker är; det finns inget som håller dig kvar här och vad har du att förlora på det. Nu är frågan bara vad jag ska göra. Än så länge ska jag först försöka få stanna kvar på mitt nuvarande jobb. Det var ju egentligen bara under sommaren, men jag behöver stanna ett tag till så jag kan försöka finna ett till.

Nåja, det är vad jag har tänkt på nu för det mesta. Fast då kanske jag måste välja mellan Barcelona eller Malagá. Barcelona har varit nummer ett på önskelistan länge och nu får vi se vad som händer framöver.

Ajuste måste få Gratulera The Joker för sitt nya jobb..=)..hehe Grattis..fast jag hoppas på ärligt talat att du får jobbet på PC City..Det hade varit grymt kul!

Kanske ska berätta att jag har varit med Gisela de senaste dagarna och jag har haft jättekul. I förrigår var vi på bio och så Rush Hour 3 och den var sjukt rolig. Vi hade jättekul. Planen var egentligen inte att vi skulle gå på bio först utan att vi skulle promenera hem, men sedan kom bara idéen upp. Så det var precis sista minuten grej. Därefter så åkte vi hem och tog en lite "skogspromenad" för att handla lite mat. Hehehe..hur som helst när vi kom hem till hermanita så tittade vi på Rush Hour 1 och även på So You Think You Can Dance. Fel person av tjejerna åkte ut tycker jag...=)..

Aja, igår så tog vi den där promenad som vi skulle tagit i förrigår. Det var kul..hehe bro öppningen och leka blind samt min egna version av Du Gamla Du Fria. Hehe..det var kul! Träffade även Giselas syster och min eehh..s k "barndoms någonting" vet inte vad jag ska kalla honom. Men aja det är en kille som jobbar tillsammans med Gisela och hennes storasyster, som också är adopterad plus hans lillasyster med. Våra föräldrar lärde känna varandra när vi var små. De enda som har haft kontakten var våra mammor. Så jag har inte sett människan på kanske 14 år. Sist han såg mig var jag bara 4 år, så det var nog ett par år sedan ja. Nåja, det var inte försöka gången jag såg honom, utan andra. Och som Gisela och jag sa igår att sist jag såg honom var för två månader sedan. Hahaha..det är sjukt, tiden går alldeles för snabbt. Skolan börjar snart för alla andra, då tänker man att man själv också vill återvända till skolan.

Oj, tiden går. Måste gå, ska träffa min granne nu..hehehe
hare bra folket!

Byebye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0