Oj, dålig på att skriva nu!

Hallojsan!

Oj, dålig på att skriva nu! Jag har blivit jättedålig nu på att skriva inkägg, men det finns inte så där jättemycket att berätta. Fast jag kan väl berätta några små saker då!

Jag har ju inte skrivit något sedan den 25 November och det är den 5 December idag..Herregud. Nåja, vi firade ju mammas födelsedag den 27 November. Då var t.o.m. min storebror hemma hos oss på besök. Det var faktiskt jättetrevligt. Samma dag så hade han och jag innan varit inne i stan för att shoppa lite. Eller nu var det ju jag som handlade faktiskt. Jag köpte två par skor och sedan så köpte jag en massa små grejer. Vi köpte inget speciellt till mamma, vi skulle göra det fast vi gjorde det aldrig. Det var ganska synd! Vi ska göra det snart. Hade faktiskt tänkt ut en present, men vi köpte den aldrig..Fråga mig inte varför för jag vet faktiskt inte. Men mamma om du läser detta så ska jag säga att vi ska köpa en till dig snart, okej?!

Samma vecka som denna här..alltså förra veckan. Då jobbade jag JÄTTEMYCKET. Om vi säger så här: på 8 dagar så var jag ledig en dag och jobbade fyra 12 timmars pass. Två av dem var efter varandra och den andra var någon dag innan bara. Så det blev nästan tre dagar efter varandra, men jag ska faktiskt inte klaga för det var jag själv som gick med på det, men jag fick sedan två dagars ledighet dagarna efter. Med andra ord igår och i förrigår (måndag och tisdag). Så jag firade första advent på jobbet. Det var faktiskt jättetrevligt. På en massa andra avdelningar så hade dem gjort jättefint för de boende. De hade gjort stora pepparkakor med deras namn på. Det var jättefint... Man fick så mycket julkänsla i helgen när man såg allt det där. Det var även mycket annat fint  julpynt som min och andra avdelningar också hade pyntat. Det såg väldigt trevligt ut.

Denna vecka så jobbar jag lite mindre, skulle egentligen jobbat tre dagar. Fast jag tjatade till mig lite mer tider som jag nu har fått. Jag jobbar fyra dagar denna vecka istället. Jag jobbar idag, 12 h pass, och imorgon. Sedan ska jag även jobba lördag och söndag, på söndag jobbar jag 12 h pass igen. För nästa vecka har jag fått myckte mindre tider, men jag hoppas på mer. Fast på måndag har jag lovat att jag ska träffa min bror. Vi ska faktiskt julbaka, lite julgodis och en massa roliga grejer.

Igår så träffade jag brorsan och min pappa. Vår pappa bjöd oss på middag, på en bra restaurant. God mat och god efterrätt. Det var jättetrevligt att träffas vi tre för det händer så pass sällan. I måndags så var jag hemma och gjorde fint för mammas skull. Det blev jättefint här hemma. Sedan handlade jag mycket saker också. Jag kunde känna mig jätteduktigt sedan.

Okej, idag då! Jo, idag är jag jätteglad. En kompis på jobbet har kommit hem från Peru. Jag blev så glad när jag såg att hon var på jobbet idag. Jag blev så glad. Har saknat henne jättemycket..!!! Så nu har jag någon jag kan gå och babbla med på dagarna när jag har rast..=)..

Hur som helst, imorgon jobbar jag kväll och ska börja sent. Så nu tänker jag gå och lata mig på sängen och bara glo på tv. Ni andra får väl ha det så bra!

Ha det bra!
Buenas Noches!

Kommentarer
Postat av: ewa

OK querida

2007-12-06 @ 13:33:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0