Trista Dagar!

God kväll!

Idag har det varit tråkig dag faktiskt, då menar jag vädermässigt. Det är trist när det är så dystert ute. Det bara regnar och regna ute vilket är jättetråkigt. Det är ju bara trista dagar! Jag hoppades på lite snö och sen sol. Jag menar det är ju snart jul, och som vanligt så har det inte kommit någon snö än så man har inte riktigt fått den här julkänslan än. Med tanke på julkänsla så har jag ju inte ens börjat handla mina julklappar. Fast nu har ju ju fått ganska få tider de senaste två veckorna så då har jag ju lite tid att börja köpa lite julklappar. Man kan faktiskt säga att jag har alla julklappar planerade, men problemet är att jag bara måste utföra allt köpande.

Imorgon är det andra advent, det är helt otroligt hur snabbt tidern går. Jag har gjort ordning vår adventsljusstake som vi har hemma hos oss här på bordet. Det är en ljusstake som jag har gjort för länge, länge sedan. Den är väl inte den finaste direkt, men den duger i alla fall. Jag har "pyntat" den lite granna.

På måndag och tisdag är jag ledig och då har jag och brorsan bestämt att jag ska åka till honom. Det var så länge sedan jag var där och då har vi planerat att göra lite jul grejer, som baka och pynta kanske. Det ska faktiskt bli jättekul och då får jag samtidigt chans att koppla av lite. Bara tanken av att få komma bort ett tag gör mig glad. Jag kan erkänna att jag ofta har svårt att släppa taget av jobbet ibland. Tankarna lägger där så ofta.

Hur som helst, idag har jag jobbat. Började 07.00 imorse och slutade 14.00. Det var ganska skönt ändå, för det var första gången jag fått sluta så pass tidigt på länge. När jag kom hem så la jag mig på soffan och tittade på Sound Of Music en jättefin och gammal film. Fast det var avslappnande att bara inte göra någonting och kolla på film. Somnade även till lite snabbt på soffan. Sedan ringde min telefon. Det var jobbet som undrade om jag skulle ville hoppa in och jobba till ikväll. Men jag sade nej bara för att jag hade hunnit komma hem och redan börjat koppla av. Även om jag har så himla nära så kände jag bara; Nej, jag orkar inte gå tillbaka och jobba eftersom jag redan har bytt om allt och börjat koppla av osv. Om jag hade varit kvar på jobbet och de hunnit ringa mig innan jag gått hem, då hade jag kanske stannat. Fast nu kom det så hastigt och då hade jag inge lust. Imorgon så ska jag ändå jobba hela dagen. Fast jag börjar 07.00 slutar 14.00 och börjar sedan 16.00 och jobbar till 21.00. Så då får jag två timmars ledighet.


Det har kommit nya filmer som jag så gärna vill se. Det är *Love In The Time Of Cholera*. Den filmen är faktiskt inspelad i mitt "biologiska" hemland, Colombia. Men det är faktiskt en film som jag hemskt gärna vill se. Från början så skulle ju Shakira vara huvudrollen i den filmen, men hon hoppade av pga. att hon skulle behöva göra en nakenscen som hon absolut inte vill göra. Istället så fick hon göra soundtrack-musiken till filmen. Det finns en till film som jag också hemskt gärna vill se och den heter *El Cantante* som Marc Anthony har huvudrollen i och även Jennifer Lopez finns med i den. Den filmen har något grymt bra Salsa låtar som jag verkligen älskar. En ut av de låtar som finns med är Aguanile och den är nästan den bästa. Filmen handlar om en känd salsa sångare som hette Hector Lavoe. Han dog 1993, men hans tid som sångare och hans liv var ganska intressant.

Nåja, ska in babbla en massa... Det är ju så sällan jag hinner skriva. Skrev därför extra mycket idag. Ska nog försöka skriva på måndag igen när jag är hos brorsan. Hur som helst som ni vet är allt bara bra med mig. Jobbar och sliter för fullt. Familjen blir galen på mig ibland. Men jag gör mitt bästa. Försöker även få fast jobb där jag jobbar nu..så det är en positiv sak. Personalen som jag jobbar med dagligen villl ha mig fast, men jag jobbar nu som timmis. Fast jag jobbar mer än vad en ordinare personal gör faktiskt. Få se hur det ser ut längre fram, nästa år. Men jag jobbar ganska mycket kring jul, så det blir bra med pengar.

Aja, ska låta era ögon vila. Ska gå och sällskapa mamma...
Ha en trevlig kväll, mina kära läsare!

Buenas Noches...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0