Dåligt väder, eller tråkigt i alla fall.

Tjabba, tjena, hallå!

Allt är bara bra, med jobbet går det jättebra! Det är väldigt Dåligt väder, eller tråkigt i alla fall. Inge regn ännu, men det är väl bara en tidsfråga. Det har varit en lugn vecka annars, har jobbat måndag, tisdag, ledig onsdag, jobbat även torsdag och fredag. Är ganska avslappnad nu. Det känns skönt att komma igång, och jag arbetar med underbara människor både personalen och patienterna. Känns verkligen som om jag har hamnat rätt den här gången. Det har varit en del skratt den senaste tiden. Självklart har jag väldigt mycket kvar att lära mig, men som min mamma sa till mig.."Du är en nyutbildad undersköterska, ingen förväntar sig att du ska kunna allt". Jag älskar när hon säger så till mig. Nej, men jag trivs och det har varit kul att arbeta där.

Som ni vet har jag inte skrivit mycket, men det beror på att jag inte har haft någon stor känsla över att börja skriva något inlägg som jag egentligen inte har något att säga i. Nåja, jag var i alla fall ledig i onsdags och då var jag på Bio med Jocke och Gisela. Det var faktiskt riktigt kul! Vi såg Transformers. Jag säger bara det, den där filmen är värt var enda krona. Den var hur bra som helst och jag har jätteroligt. Satt och skratta hur mycket som helst. Michael Bay gjorde ett jättebra jobb, mannen som gjorde filmen, och det gjorde även skådespelaren och komikern Shia LaBeouf, huvudrollen.

image25

Haha, ojojoj..bilden nedanför är den ABSOLUT bästa scenen i hela filmen. Haha Jocke och Gisela vet nog varför scenen är så rolig, med tanke på att de nog ser och vet varför de två första är så glada och den tredje mer "skäms" av någon anledning. Det är Shia LaBeouf som står längst till höger av bilden. Hur grym och rolig som helst! Jag tror nog han kommer att bli väldigt framgångsrik längre fram i tiden.
image26
Jag säger bara det. ni som inte sett den..hyr den när den kommer ut. Själv så ska jag köpa den när den kommer ut, men det är ett bra tag tills dess. Fast den var jättebra!

Jag har även sett World Trade Center filmen som jag köpte och den var jättebra den med! Jag lovar även om jag är själv, eller speciellt när jag är själv så kommer tårarna mycket oftare än när jag är med andra och ser sorgliga filmer. Det var många gånger jag fick tårar och blev tvungen att pausa. Eftersom man själv känner till den här händelsen från 11 september och det är en händelse som jag själv även var medveten om vad som hände. Det har varit många gånger de gör en film som är baserad på en verklighändelse, fast man har inte vetat något om det pga. att man för t.ex. var för liten, inte varit född ännu eller något liknande. Men den här händelsen vet jag var en och blev en riktigt stor händelse. Även idag sker saker och ting pga. den händelsen. Nämns även väldigt mycket i filmer och tv-serier. Så det är lite svårt att glömma bort det!

Jag tycker även den här filmen är värd att se, men glöm inte näsduk. Min granne, Malin, sa att de borde ha visat mer bilder från händelsen. Fast jag tycker den var bra som den var, eftersom det handlar nog inte om hur det såg ut när allt hände utan vad som hände med dem som offrade sina liv och hur dagen för dem startade innan allt hände. Fast även så förstår jag vad hon menade. Om jag ska vara ärlig så har jag max 15 minuter kvar av filmen. Jag såg på den i onsdags, samma dag som jag gick och såg Transformers, så tiden räckte inte eftersom jag började så sent att börja titta på den.

Jag ska vara ärlig, de två filmerna är inte de enda jag har sett. Jag har även sett Festival, den svenska filmen. Såg den många gånger när jag var lite yngre för typ fem till sex år sedan. Så jag frågade Malin om jag fick låna den och det fick jag. Gillar den, det är en väldigt underlig film också.

Nåja, nu är jag i alla fall ledig en vecka fram! Ska ta det lugnt och spendera lite tid med min mamma för det mesta. Vi har planerat lite grann hon och jag. Fast jag ska väl även kanske träffa resten av familjen och kompisar. Aja, idag är det fredag och jag har inga planer fast jag ska sitta hemma och koppla av. Får se vad som händer till helgen!

Ha en trevlig fredagskväll!
Go'kväll på er, gamlingar! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0