En tur till Coop...

Hello människor!

Dagen har varit bra och gjort väldigt mycket ändå. Nå, i fredags kan jag börja med så träffade jag lilla hermanita =) *Gisela* med andra ord. Det var trevligt, vi satt och käka och träffades en stund, hon kunde inte vara ute allt för länge bara för att dagen efter så skulle hon åka till Kolmården med sitt jobb. Hon jobbar ju på Mc Donalds, så då skulle det tydligen vara en Mc Donalds dag på Kolmården. Ja, hon skulle upp väldigt tidigt och åka in stan och grejer, men jag hoppas hon fick en bra dag och hade skoj.

Igår så var jag i stort sett hemma hela dagen, gjorde absolut ingenting och det var faktiskt skönt. Satt och kolla på en film på Kanal 5 med George Clooney och Jennifer Lopez. Har sett den förut, men den gillar jag *Out of sight*. Senare så gick jag ner till mina grannar, tvillingarna för att spela ett spel. Ja, vi spelade ett spel som jag inte var så förtjust i Monopol, usch. Alltså det är så tråkigt och jag tycker inte att det är något roligt spel alls, det är lång tråkigt och ett evighetsspel. Fast vi skiftade till kort sedan. Kollade även på en film *Säg att du Älskar mig*. Ja, ni som har sett den vet ju att den är lite obehaglig och man blir rätt arg och irriterar sig mycket på de flesta människor. Alltså, jag hade svårt att vara tyst under filmen bara för att jag blev tvungen att säga vad jag tycker och tänker, för man blir så himla arg. För ni som inte vet vad det är för film så är det en film om en tjej som blir misshandlad och våldtagen. Det ska handla om tjejor i 15 års ålder, och huvudrollen i filmer är 21 år egentligen idag. Den spelades in förra året då hon var 20 år. Hon gjorde i alla fall ett jättebra jobb. Det som händer i filmen är ju väldigt lik vårt samhälle idag, och det stör man sig på väldigt mycket. Allt kanske inte är precis som i verkligheten, men en del i alla fall. Jag tycker filmen är värd att se och jag hoppas att tjejerna i den åldern kanske lär sig något eller åtminstone har det i tanken på hur illa det går.

Idag i alla fall så har jag och mamma varit ute i Täby och handlat på Coop med brorsan. Han jobbar ju där, men vi hämtade upp honom hemma hos sig. Sedan begav vi oss till stora mataffären. Vi stannade till många gånger med kundvagnen pga. att han skulle ju hälsa på var enda person från personalen. Det var ju hans lediga dag också. Hur som helst det var kul, fast det tog lång tid att gå runt där. Jag passade även på att handla en film också! En film jag har väntat väldigt länge på att få se *World Trade Center*. En film av Oliver Stone och en av huvudrollerna Nicholas Cage. Sägs vara en jättebra film och den hade även fått ett väldigt bra betyg. Är väldigt nöjd med mitt köp. När vi var klara så åkte vi till brorsan en stund och fikade, träffade lilla Romeo också..=)..alltid lika glad att träffa honom. Aja hur som helst, har tagit det lugnt sedan jag kom hem efter vårt storhandlande och så. Ska kolla på filmen på 3:an klockan nio *Miss Secret Agent* med Benjamin Bratt och Sandra Bullock.

Jaja, ni får ha en trevlig söndagkväll. Ska lägga mig tidigt också, ska upp och jobba imorgon! Rätt sen dag, 8 - 16.
Äsch det fixar jag..=).. Hur som helst, ha det gött allesammans!

Byebye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0