Ingen höjdare alltså!

Go'kväll!

Idag så har det varit en speciell dag, för idag har det visats en gala som varar i 22 timmar. Det är helt sjuk för den började klockan 10 imorse och den slutar klockan 8 imorgon bittig. Fast det är en väldigt bra gala tycker jag. Det är väldigt många bra artister och galan sänds i 7 olika länder. Den här galan är speciell för dem vill inte att vi tittar ska göra något och då menar jag ringa in och skänka pengar osv. Utan det är bara en underhållning samt ett sätt för att få ut deras meddelande, vilket är att förbättra miljön. Hur som helst jag har sett det mesta av den galan och ska se mer ikväll nu då!

Jag har även sett två filmer igår och idag, Apornas Planet och Dreamgirls. Jag fick låna de båda två av Jocke. Dreamgirls är en riktigt bra film, även väldigt många bra låtar. Jag har fortfarande en film kvar att se som jag också fick låna Big Mommas House 2, oj oj oj det är en riktigt rolig komedi med Martin Lawrence. Har sett den förut och bara måste se den igen. Han är så j*vla skön i den filmen alltså!

Idag har det varit en lugn dag, vädret har varit väldigt trist och tråkigt. Ingen höjdare alltså! Får hoppas på bättre väder till veckan som kommer. Regnet gör så att man blir seg och får svårt att hitta på något.

Hur som helst, nu ska jag gå tillbaka till Galan som går på Svt2 vid tillfället. Kanske skiftar till Svt1 också, för det har det gjort lite då och då. Aja, ni får ha en trevlig kväll!

God Natt och tack för mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0