Inget nytt, inge roligt...

Go' kväll!

Regn, sol, regn, sol.. Idag så har det allt varit blandat väder. Igår så hade vi bara tur att det var vackert. Det roligaste var att självklart så kommer det vackra vädret när jag precis har börjat jobba igen, efter varit ledig en hel vecka. Under den veckan så har det ju  varit tråkigt och dåligt väder. Hur som helst inte mycket man kan göra åt. Som sagt nu har jag börjat jobba igen. Igår så var det faktiskt jätteskönt, jag jobbade bara till klockan två. Hade jobbat sedan klockan sju på morgonen, så det var underbart. Idag så började jag två och slutade åtta och det var grymt skönt. Fast imorgon är det lite längre. Jag börjar klockan åtta och slutar fem, fast på torsdag är jag ledig. Jobbar sedan fredag också, ledig helgen. Så nu vet ni hur resten av min vecka ser ut..hehe. Ja, jag måste ju passa på att ta det lugnt den här veckan och få vila ut. För nästa vecka och veckan efter så kommer jag jobba i ett streck nästan. En dag ledig båda veckorna, sedan så ska jag jobba ett eller två 12h pass. Jobbar egentligen tio och en halv timma, har en och en halv timmes rast då också. Jaja, jag ska inte klaga. Får tänka på att jag har nära hem och att jag kan gå hem och sova då samt ta det lugnt.

Hur ser det ut annars då för mig, förutom arbetsmässigt? Ja, det är väl lugnt. Gör inte så mycket. Är mest hemma eller umgås med mamma en del. Jag har inte behov att behöva göra något hela tiden. Rätt skönt att bara kunna koppla av också. När jag kommer hem från jobbet så brukar jag bara lägga mig i sängen och titta på tv. Om det är så att det skulle vara fint väder lägger jag mig i min solstol på balkongen och solar lite..=)..

Nåja, ska gå och göra mig i ordning. Ska gå och lägga mig, inte för att sova men jag hade tänkt att kolla på tv. Ska upp klockan sex imorgon bittig. Jobbar lite längre, så jag ska få lite extra sömn i natt då! Med andra ord så finns det inget nytt att berätta!

Ha det bra allesammans! Njut av er lediga dagar.
God Natt!!!
eller ha en trevlig kväll åtminstone

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0