Blåsigt..

Hallojsan kallojsan!

Imorse var det lite kyligt ute tycker jag och det blåste en hel del. Jag glömde ta med mig en tjocktröja eller kofta ifall det skulle bli regn eller kallare, men jag överlevde. Alltså idag har inget speciellt hänt, jag var på sommarjobbet och det gick bra. Fått börja träffa patienter och så, så det gick bara bra! Personalen där är jättetrevliga och det är liksom blandat folk, om ni förstår vad jag menar. Det är liksom chilenare blandat med, iranier, syrianer, italienare, kurder, afrikaner och polska människor. Självklart svenskar också, men jag tycker det är kul att träffa på så många olika människor från olika kulturer osv. Alla där pratar ju svenska, för det är det enda språk man får kommunicera med patienterna och med varandra på. Du ska inte prata med någon annan från personalen ditt modersmål även om ni talar samma språk. Så man behöver liksom inte oroa sig över att folk ska börja prata spanska med en eller så. Träffade på en chilenare tror jag, och på sättet hon tittade på mig så var jag nästan säker på att hon skulle säga något till mig på spanska. Fast det gjorde hon inte. Aja, det här jobbet kommer jag nog trivas med. Det som också är så roligt är att det finns djur på det här äldreboendet. Hundar och kattar, vad jag vet i alla fall. Idag så såg jag till exempel två mopsar som brottades, hehehe...dem var ju jättesöta och hur snälla som helst. Det är liksom personalen som har med sig dem och får ha dem på avdelningarna. Så vad jag vet så finns det inga allergiska patienter där, som är allergiska mot hundar eller pälsdjur. Jag tycker det är skitkul att se hur öppet allt är också. Nej, där kommer jag nog trivas.

Annars idag så har jag varit hemma, det var en rättså kort dag idag. Men jag har varit hemma och tagit det lugnt. Det var jätteskönt och trevligt. Jennifer är i Finland just nu för hon ska på begravning, en av hennes släktingar har gått bort..*sorgligt*..Hoppas det blir en fin begravning för henne/honom. Min storebrorsa är fortfarande kvar i Bryssel och pappa hade pratat med honom igår och allt var tydligen bara bra! Min pappa är också bortrest, han är nu i Danmark på affärsresa, eller arbetsresa. Han ska vara i Danmark för att jobba några dagar eller något sådant. Själv så är jag hemma i stockholm och jobbar istället. Min storebror är på kurs i Bryssel så, lyllo honom liksom.

Nej, usch. Ska gå och lägga mig tidigt så jag kommer upp lite tidigare och inte sover bort hela min lediga dag. Hur som helst, jag hoppas på mycket bättre väder imorgon! INGET REGNA..med andra ord. Har inte kollat upp vad det blir för väder idag, men hur som helst vi får väl se imorgon helt enkelt. Eller jag får se imorgon.

Ha det bra, svett bananer!
Puss puss, Buenas noches familia
Marre <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0