..en massa nytt och snart är allt över.

Halloj allihop!

Jag har tänkt mycket på allt som har hänt alla dessa 18 år. Jag menar jag har inte tänkt på saker som har skett på jättelänge, saker som man liksom har glömt. Hela mitt liv har allting varit en lärdom. Det finns så många saker som har hänt som jag har lärt mig så mycket av, saker som jag hoppas jag kan ha nytta av när jag blir äldre.

Nu är det inte långt kvar innan jag tar studenten och tiden har verkligen runnit iväg, jag menar det här har nog varit tre av de absolut jobbigaste åren i mitt liv. Det har hänt så mycket och jag har klarat av saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av. Att jag ens stannade och aldrig gav upp är ett ut av de underligaste saker jag någonsin gjort. När jag var yngre så var skolan inte alls på min lista av saker jag ville göra. Fast jag har märkt att under alla dessa tre år så är skolan som har gjort den till jag är. Alla som har känt mig länge tror jag vet vad jag menar. Inte ens jag själv trodde att jag skulle vilja bli något inom vården. Jag har en speciell dröm som jag önskar mer än allt i världen idag och det är att bli kirurg på ett ut av de bästa sjukhusen *Karolinska universitets sjukhuset*. Fast jag vet att det är något som aldrig kommer hända, för jag har inte den orken att ta itu med det. Att behöva plugga så mycket som krävs. Om det hade varit en lätt utbildning så hade det varit något jag verkligen satsat på, men jag får nog nöja mig med att plugga till sjuksköterska om jag ska plugga överhuvudtaget till något i framtiden. Idéen kom när man nu har varit ute på praktik på ett sjukhus och sommarjobbat på en kirurg avdelning. Att se hur de jobbar och vad de kan göra för de människor som verkligen har drabbats av alla olika sjukdomar som t.ex. cancer. Jag har sett mycket under de tre åren som jag gått i gymnasiet, något som inte händer varje dag, månad eller år. Vi får väl se hur framtiden kommer se ut!

Snart är det dags för en massa nytt och snart är allt över. Jag ska snart lämna mitt ungdomsliv och börja ta ansvar och leva som en vuxen, jag ska även lämna de 13 åren jag lärt mig så mycket saker. Det är helt sjukt att en människa kan lära sig så mycket på 13 år, men sedan så gör man ju ett val ifall det är något man behöver lära sig mer av för att få göra det man vill. Själv så har jag hittat något jag vill jag göra under tiden tills jag vet om jag vill fortsätta på de 13 åren till 17 år. Med andra ord, ifall jag ska plugga vidare fyra extra år till sjuksköterska. Det är mog många som undrar hur det kommer se ut efter sommaren, kommer vissa av oss "ungdomar" ens finna något jobb. Jag själv är ju bara en sommarvikariat fram till augusti-september, men sedan då. Vad händer ifall de inte längre behöver mig. Ska jag fortsätta leta då eller blir jag tvungen att ta något utanför vården? Något vi alla oroar oss för. Vi alla har ju någon slags utbildning, men kan vi få jobb lättare då?

Hur som helst, det är vad jag har tänkt på hela kvällen i alla fall. Kan berätta lite kort om dagen. Har umgåtts lite med Gisela och Jennifer hemma hos Gisela. Jag fick även ett samtal från ett ut av de sommarjobb som jag har sökt. Hade inget val än att tacka nej till det med tanke på att jag redan fått det sommarjobb velat ha från första dagen jag var på intervjun där. Sedan så har jag och mamma även pratat om min student och om min mottagning. Hon planerar så mycket just nu, hon är så söt. Det är inte lätt för henne med allt som måste fixas just nu, fast jag tycker hon gör ett jättebra jobb och jag är stolt över henne..=)..Tack mamma! Älskar dig!

Ikväll har jag tagit det lugnt, men imorgon ska jag träffa Jennifer och åka in till stan för att kolla lite på saker som jag ska köpa. Hur som helst ha det bra och hoppas ni haft en trevlig fredag kväll!

Massa kramar från Mig Marre..=)

P.S 7 dagar kvar..*nästa fredag för mig dåda*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0