Första dagen på det nya jobbet!

Tjena, hallå!

Idag gick jag upp tidigt för att gå på den här introduktionsdagen. Det gick bra, men det var ganska tråkigt. För det jobbigaste av allt var att jag fick lära mig en hel del saker som jag redan kunde. Alltså det här var i stort sett som en helt vanlig dag i SKOLAN med rast och allt. De bjöd t.o.m. på frukost, lunch och fika. Så det var ju trevligt, men jag menar jag fick lära mig om flytt-tekning osv. Det gick bra, men det kändes lite onödigt och de sista 45 minuterna så var jag nog på väg att somna riktigt ordentligen för damen som prata om sekretess var riktigt tråkig. Jag vet att det är viktigt och det var ju inte meningen att "vara på väg" att somna.

Annars har väl dagen bara varit bra! Mulet väder och så, ganska trist faktiskt. Ajuste jag måste berätta att när vi var på väg tillbaka från förflyttningstekniklektionen som låg i en annan byggnad så gick vi utomhus. Då såg jag en fet äcklig råtta som sprang mellan buskarna. Den var säkert runt 15 cm lång, inklusive svansen. Kanske lite mer, men fy det var ju så äckligt..usch..!!

Jaa, vad ska jag skriva idag om. Min bror har inte hört av sig, men det kanske han gör i veckan eller så får vi väl se om han ringer när han kommer hem istället. Han hade lämnat ett röstmeddelande igår på min telefon, han sa; Tjabba! Jag tänkte bara ringa och säga God Natt. Vi hörs till helgen! Hej på dig! Så det är bäst för honom att han hör av sig då också. Hmm, alltså det finns verkligen inget spännande som pågår längre nu när skolan har slutat. Innan kunde man ju berätta vad som pågick i skolan och hur många dagar kvar det var till studenten, men det kan man ju inte nu. Jag träffade en granne här nedanför där jag bor. Han ska börja gymnasiet nu till augusti och jag sa till honom att ta vara på de tre åren han har kvar i skolan för dem kommer gå snabbt om han har otur. Jag längtar redan tillbaka till skolan. För det var liksom något man kunde anpassa sig till och sysselsätta sig med. Du hade alltid läxor att göra, uppgifter som skulle göras. Nu när jag vet att jag inte behöver göra det så kommer jag känna mig uttråkad i höst. För det är ju då alla andra återvänder till skolan igen efter sommarlovet. Hmmm...får se vad som händer senare. Förhoppningsvis så får jag ett fast jobb.

Aja, ska inte uttråka er med det! Tänkte kolla på det här nya programmet på kanal 5, har redan börjat. Det här skvaller programmet om alla kändisar. Det skulle tydligen handla om Britney Spears. Kan ju i stort sett allt skvaller om henne, men det kan vara kul att se ifall det är något man inte vet. Har liksom ändå inget bättre för mig. Ska ju jobba imorgon igen så!

Ha det bra people!

Byebye angels!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0