Hemma dag..

Hello!

Blåsigt som bara den har det varit och det har även varit lite kyligt. Jag hoppas faktiskt på lite bättre väder till nästa vecka, om det inte redan till helgen blir lite finare och kanske en aning varmare. Idag har jag faktiskt bara varit hemma heeeeeeeeela dagen.Det har varit helt okej ändå, jag har inte behövt anpassa mig till något. Alltså jag har inte behövt träffa någon, göra något, städa, diska, plugga eller någonting alls. Så det har ju sina posivtiva sidor antar jag. Fast imorgon sätts det igång igen!

Det är helt sjukt att man små äter när man inte har något att göra. Jag äter mycket knäckebröd och frukt. Kan även gå och smyg äta på kakorna som fanns kvar från i fredags. Hur som helst det är väl det negativa med att inte ha något att göra. Fast man får väl sätta igång med att börja gå ut och promenera in till stan och så på kvällarna. Jag menar det kan ju vara riktigt fina kvällar ibland och det är jättekul och mysigt att gå in till stan då...Just nu så har det bara inte varit sådant väder och jag har jobbat de två senaste dagarna. Idag kan jag ju inte gå ut och gå eftersom jag ska upp tidigt imorgon, men om det blir fint till helgen så skulle jag nog gärna promenera in till stan.

Jag har inte så mycket att berätta om nu, ska gå och kolla på CSI; Miami alldeles strax. Det är sista avsnittet för den här säsongen. Reklamen verkade lite dramatisk och så, så jag tänkte varför inte?! Hur som helst, ska gå och även tänka på refrängen så jag inte somnar allt för sent.

Ha det bra allesammans!
Chao amigos <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0