Jennie my homie..!!

God kväll!

Yo People! Idag har det varit en underbar dag, jag har varit med Jennie my homie..!! Vi har varit i stan idag och kollat på lite grejer. Idag upptäckte jag att jag har använt så mycket pengar så jag knappt har något kvar. Alla pengar har gått åt till inför studenten, det är så mycket som kostar! Jag menar man ska betala flaket som vi ska åka efter utspringet, kläder till studenten, inför mottagningen, köpa presenter till kompisar som tar studenten och även kunna göra något för mig själv som gå på bio eller något. Fast jag får väl spara det sista jag har kvar nu så får vi se! Idag har jag och my homie Jenni även kollat på fotboll, vi såg en match på fotbollsplanen här där vi bor. Det var rätt kul faktiskt! Hur som helst annars så har dagen varit lugn!

Ikväll så har jag kollat på Sverige - Danmark matchen. Hahaha herregud värsta koset. J*vla supportrar, varför kunde dem bara inte lämna matchen ifred! Aja det blev 3-3, fast sedan 3-0 till Sverige. Självklart blev man glad att dem vann, men det blev ju inte direkt någon rättvis match. Jag menar nu förlorade Danmark för det pga. den där puckade supporten.

Alltså ärligt så har jag inget speciellt att berätta, dagarna börjar räknas neråt och jag blir allt mer spänd. Mamma och jag planerar för fullt hära alltså. Jag önska bara att min moster skulle kunna kommer ner och vara här! Jag ska i alla fall tänka på henne!! Aja ska gå och träffa min kära söta granne Malin..=) Hon har erbjudit sig att kolla på film med mig så det tänkte jag faktiskt göra.!

Ha det bra allihop, familj och vänner!
Massa goa kramar, och God natt!

P.S 6 dagar kvar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0