Nedräkningen har börjat..+ 5-0, otroligt!

Halloj människor!

Oj oj oj idag har det varit kanon väder och även igår. Solen har ju varit framme och det har varit jättevarmt och skönt ute. Gud, det är skönt att det är så här fint väder. Igår så var det lite och göra, jag var i skolan snabbt och gjorde typ ingenting fast alla i klassen fick någon slags skoltröja från skolan. Den är vit och är förmodligen den tröjan som vi alla kommer att ha på flaket på fredag, vi får se. Ajuste igår så tog även mina vänner Joakim, Ida och Isabel studenten...GRATTIS, NI HAR TAGIT STUDENTEN! Så det firade vi igår också. Det var dock ett konstigt utspring må jag säga. Man hängde liksom inte med vart de skulle springa ut någonstans. Fast jag ska ju inte säga något eftersom jag själv inte fattar hur vi ska springa ut på fredag. Hur som helst det var kul och man längtar själv till sin egen stora dag, vilket är väldigt snart. Senare var det mottagning och allt, så då gick jag, Jenni och Suzana till Idas mottagning och senare kom Gisela. Fast när jag var hemma i mellan åt efter vi var på utspringet så gick jag hem i mellan åt och då mådde jag inte alls bra. Jag fick huvudvärk och blev plötsligt jättetrött, då visste jag att jag hade blivit drabbad av solsting. Och det var såååå jobbigt, hade ont i huvudet i stort sett hela kvällen. Fast det roligaste var efter vi hade varit hos Ida på hennes mottagning så skulle vi senare vidare till deras slutskiva som var på Hard rock café och senare på kvällen så hade jag egentligen ingen större lust att gå ut. Men nu var det så att jag gick ut ändå eftersom vi reda hade biljetter och det blev väl helt okej för min del ändå. Så det var kul och jag kom väl hem runt kvart över tre, halv fyra. Jag minns bara att jag somnade runt fyra någon gång. Det var jag, Jocke och Gisela som gick till slutskivan...Hur som helst, det var den kvällen.

Då ska vi ta dagen dåra. Idag så klippte min kära granne Malin mig, Tack Så Mycket! Jag blev riktigt nöjd faktiskt, hon vet i stort sett hur jag vill ha det. Det har varit en underbar och skön dag igen. Mycket varmt och solig, med blå himmel tillagt också. Fast jag kan inte säga att jag utnyttjade dagen eftersom jag var trött pga. att jag kom hem så sent och därefter så gick jag till Malin. När jag kom hem sedan så städade jag mitt rum riktigt ordentligen och därefter så kollade jag på tv. Jag blev klar rätt sent med städningen, men det luktar gott och det är rent! Ajuste jag måste berätta min lilla present jag fick av min mammas fästman och hans mamma. Hehe, det var en studentpresent. En solstol med ett parasol..hehe. Det var en helt underbar solstol och man kan ju både sitta och ligga i den. Så när jag var klar med städningen så satte jag mig i solstolen och kollade klart på Sverige-Island matchen. Vilket förresten var en helt underbar match ju, även om Zlatan inte fick spela länge. Fast den enda anledningen jag ville se honom spela var bara för att få se hur mycket han skulle angagerade sig på plan. Jag tycker han gjorde ett bra jobb. Hur som helst så vann vi ju med 5-0 vilket var skitkul ju.

Nu börjar dagarna att sluta räknas ner, utan det är dags att räkna ner med timmar istället. För nu är det snart mindre än 48 timmar kvar. Jag vet att Gisela är nervös, men jag själv har inte hunnit bli det än. Fast det kommer väl. Jag är inte orolig över att inte kunna sova eftersom jag har varit trött de senaste dagarna och det är pga. värmen..inget jag klagar över dåra. Fast imorgon ska jag ju inte sova hemma utan hos Gisela och då får jag i ju för sig se hur allt går. Men men, jag väntar bara till jag får gå och lägga mig den dagen. Kommer vara så trött..räcker liksom bara att gå på mina kompisar student och jag personligen är helt slut efter det. Aja vi får väl se! Ser i alla fall fram emot dagen, självklart!

Nu har jag tänkt att lägga mig, ska första byta lakan i sängen fast efter det. Sedan så ska jag sova och sova och sova och sova, tills mamma väcker mig! =)..hehe Imorgon ska jag lite snabbt till skolan för att lämna en bok och få reda på mitt betyg i Idrottsskador och massage.

God Natt min kära familj, släktingar och vänner!

P.S 2 dagar kvar, igår var det 3 =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0