Varför måste jag bli drabbad för? =(

Halloj!

Oj, oj..jag har inte skrivit något igår bara för att jag jobbade kväll och behövde komma i säng tidigt...skulle ju upp klockan fem imorse igen. Ja, jag berättade aldrig helgen med min storebrorsa. Det var mycket trevligt att träffa honom, vi var och handla lite i Täby Centrum. Faktiskt inte så himla mycket folk, men jag köpte lite kläder och han bjöd på lunch och handlade mat. Jag sov ju hos honom sedan, vi umgicks och pratade lite om familjen. Vi kollade även på filmen *Stomp the yard*, dansfilmen med Chris Brown, Ne-Yo och Columbus Short. Den var jättebra! Det var även ganska sorglig, men den var jättebra.

Dagen efter så åkte vi hem till mig och mamma. Han följde då även med eftersom han var bjuden på middag, så han och Romeo (hunden) hänkade med mig hem då. Det var jättetrevligt och sedan dess så har jag inte sett honom..=)..

I måndags träffade jag my dear friend Gisela. Vi umgicks ett tag sedan så gick vi hem, jag skulle jobba dagen efter fast kväll.

Så igår jobbade jag kväll och det gick väldigt bra. Det var helt okej. Jag har ju fått gå dubbelt de här tre dagarna som nu har gått om vi räknar med den här dagen, onsdag. Det har gått bra, så nästa vecka så får jag gå själv och allt. Så det ser jag fram emot och ska även få börja ta eget ansvar.

Just nu är jag så himla förkyld och jag klarar knappt sitta uppe. Är jättetrött, men jag har förmodligen blivit smittad av min storebror som nyligen var förkyld. Fast varför måste jag bli drabbad för? Nåja, Ska lägga mig och kolla på tv. Ska försöka vila upp mig till imorgon. Imorgon ska jag även berätta om Midsommarfesten som Vi firade idag för de äldre. Det var faktiskt ganska roligt, men jag berättar det imorgon..!

Det är nu ni ska skriva..Krya på dig Marre!
Tack så mycket!,
svarar jag då

Byebye


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Krya på dig Marre! ;D

2007-06-20 @ 23:40:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0