Varmt, varmt ,varmt och VARMT!

Hello!

Igår så regnade det på kvällen, tydligen tidigt på morgonen med. Det är ju bara bra för all natur och så. Så soligt på dagarna och regn på kvällarna. Idag har jag bara vart hemma, var bara ute en snabbis men annars hemma. Har legat på balkongen och solat i solstolen..mycket trevligt. Käkade lite glass med jordgubbar och allt. Sedan så har jag varit i mitt rum och kollat på tv. Det har faktiskt varit underbart skönt. Jag menar jag valde själv att inte göra absolut ingenting idag. Hade egentligen velat gå på bio och åkt in till stan, men jag valde att hellre vara hemma. Jag gjorde det pga. att imorgon så ska jag på en introduktions dag på mitt tillfälliga nya jobb och det är en lång dag. Jag börjar kl.08.00 och slutar 16.00, så det kommer ta tid. Så jag passade på att bara ta det lugnt den sista minutrerna som är kvar.

Under sommaren känner jag på mig att det kommer hända en hel del. Man jag antog för givet att jag behövde göra allting nu eftersom jag kanske inte har all kommer orka eller ha tid i sommar att hitta på något kul. Fast då kom jag tänka på en person som sa: Om du har den inställningen så blir det ju så. Jag har ju själv planerat att hitta på saker även om det betyder att jag måste stanna här i stockholm för att jobba.

Nå, imorgon bittig (tidigt) så åker min kära bror till Bryssel ett par dagar. Vi får väl se om han tar med sig något hem till en..hehe..Nej, men det ska väl bli kul för honom att göra något annat och komma bort ett tag. En utmärkt liten resa! Han ska inte vara borta så länge, jag tror han kommer på lördag igen.

Jag hade inte tänkt säga så mycket eftersom jag egentligen måste gå och lägga mig. Ska upp klockan kvart över sex, men det är betydligt mer sovmorgon än vad det var när jag praktiserad på Karolinska. Vid kvart över sex på morgonen så satt jag på bussen till KS. Då gick jag ju upp tjugo över fyra, så det är ju inte så farligt då med kvart över sex. Hur som helst, jag måste lägga mig nu! Bara jag inte får svårt att somna pga. värmen. Det har jag fått förut, men vi får hoppas det. Annars kommer jag ju vara jättetrött imorgon!

Ha det bra allihopa! Ni får veta höra hur det gick första dagen imorgon!

Puss & Kram, y Buenas Noches familia..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0