Det har varit en underbar dag!

God kväll alla kära vänner!

Låt se, jag skrev inget igår för hela dagen var full packad med saker att göra. Jag hade ingen tid, samma idag NÄSTAN. Först måste jag säga GRATTIS TILL STUDENTEN JENNIFER MIN LILLA ÄNGEL OCH MIN KÄRA GRANNE MALIN!! Som sagt, de flesta kanske vet om att igår tog då Jennifer och min granne Malin studenten. Jag är jätteglad för deras skull och det ökade även sin egen känsla till fredag nästa vecka. Det ska bli skit kul! Jag ska berätta kort min dag igår. Igår vaknade jag tidigt för att gå till skolan och ha betygssamtal i 5 min, urtrist. Sedan så rörde jag mig hemåt och träffade Gisela en liten stund. Därefter åkte jag och Jocke ut till Nacka och skulle kolla på när Nackagymnasium sprang ut. Det var sjukt mycket folk där så det var inte sant alltså. Fast det var kul, och därefter så gick jag, Jocke och Gisela till Donken för vi blev hungriga efteråt. Egentligen skulle inte Gisela komma dit för hon hade lektion, men den slutade tidigare så jag sa till henne att hon kunde åka dit. Ajuste, även en gammal klasskamrat kom dit också. Emilia heter hon, och hon var där för att se Jennifer springa ut precis som oss andra. Fast jag var ju även där för att Malin också skulle göra det. Det var som två flugor i en smäll..=).. Hur som helst efter vi då hade varit på Donken, så köpte vi blommor till Jennifer. Vi skulle till hennes mottagning och då passade jag även på att köpa en ros till Malin som jag lämnade innan vi begav oss till Jennifer. Sedan så hade jag, Gisela och Jocke bestämt oss för att gå och kolla på *Pirates of the Caribbean 3, vid världens ände* så vi gick lite tidigare från mottagningen. Så efter det åkte vi in till stan och gick på bio helt enkelt och det var en helt underbar och rolig sak samt ett bra slut på kvällen.

Pirates of the Caribbean 3; är en väldigt bra film, den kanske inte har lika mycket komedi i sig den här gången. Fast ryckterna om att den inte var någon bra för att den var rörig var inte sanna. Jag tycker att man kanske borde se de två första filmerna innan man dömer den här och om man har sett dem så tycker jag att om man ändå inte fattar något så är det ju en själv man har att skylla på för att man är trög helt enkelt. För den här filmen var bra och jag hängde med hela tiden. Den var självklart inte lika bra som den första som man alltid säger, och ja jag vet att det är sant också. Fast i den här tredje filmen så var det mer allvarligare, även den mest komiska huvudrollen som vi alla vet vem, kunde vara rätt allvarlig IBLAND. Nej, men filmen var grym och den var värd att se. Fast det tog ju då ett bra tag att se den, tre timmer. Den började 21.00 och slutade 00.00, så det tog ju ett tag och man fick lite ont i rumpan.=)

Jag måste ge en liten hälsning till ännu en person som tog studenten idag (070531). Hon låg och sov när jag träffade henne lite snabbt ikväll, men hon hörde att jag var där. Malins tvilling Frida, som även har förlorat rösten stackarn!

Grattis till studenten! Idag var det ingen vanlig dag, för det var Din stora dag.
Men även den dagen då du blev arbestlös, med andra ord söka bidrag!
ha det bra! *Krya på dig!

Kan berätta kort om den här dagen då. Idag så har jag, mamma och Gisela varit och kollat lite på studentkläder. Äntligen så har jag hittat något...tänker tyvärr inte avslöja något utan ni får antingen se eller läsa det  på lördagen, dagen efter studenten. Fast jag blev jättenöjd med mitt köp och jag hoppas nu Gisela kommer hitta sitt på lördag tillsammans med sin syster Valentina. Självklart tar det ju tid att hitta det man verkligen vill ha, men med sin envishet och vara lite kräsen som jag kan vara så fixa det sig så som jag själv ville. Det är många som känner mig väl som kommer blir väldigt chockade kan jag ju säga. Jag är nöjd och mamma är nöjd, så vi båda är nöjda. Jag har även idag klarat av TRAFIKKUNSKAPEN!!!!!!!!!!!! Alltså det är helt sjukt att jag klarade det, mamma hjälpte mig fast det är så j*vla skönt att jag klara det och jag är så glad! Just nu så är allt bara bra, allt går som på en räls! Fick även reda på att mina gudföräldar som jag typ inte sätt på kanske ca 14 år eller något kommer på min studentmottagning och jag är så glad! =)

Imorgon är det fredag och jag ska njuta av min lediga dag. Måste även få säga *Grattis till min duktiga skolan som vann Didaktuskampen*. Har vunnit den två gånger nu sedan jag har gått i den skolan i tre år. Hur som helst jag är trött och klockan är mycket. Jag tänkte avsluta lite annorlundare den här gången med lite bilder som är tillägnat åt Jennifer och Malin!

   Jennifer                      Malin
     

     
   

Så där ja, Ha det bra nu alla gotte grisar och sov så gott!
Byebye, god natt!

P.S 8 dagar kvar

Kommentarer
Postat av: malin

FÖR JAG HAT TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!! HURRAAAA

2007-06-01 @ 14:08:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0