Ett tag sedan..nu igen!

Alltså jag är lite dålig på det här nu, måste börja uppdatera mig lite oftare. Jag menar det känns kul att hålla igång den här grejen ju =)..Fast jag har jobbat nu kväll i måndags, dag - tisdag, kväll - onsdag, dag - torsdag och idag då så jobbade jag dag igen då. Min handledare skulle egentligen jobbat dag, men hon tog semester idag då. Så jag fick gå med en annan tjej som är ganska ung. Jag har ju fått göra mer och mer för varje vecka som går. Det har ju liksom gått 3 veckor nu redan, nästa vecka så är jag redan inne på min 4:e sedan är det bara en vecka kvar och därefter så är det slut. Tillbaka i skolan i en vecka och sedan en vecka i stortsett att göra ingenting på och sedan är skolan slut. För tillfället i alla fall, ett tag åtminstone. Får se om jag känner för att plugga ett tag senare kanske. Måste börja jobba först ju..=)

Ja, det har varit mycket jobb och lite sömn den senaste tiden. Fast det känns skönt ändå att få jobba så mycket eftersom tiden går så mycket snabbare då tycker och känner jag. Visste det är inte kul att jobba kväll t.ex. och dagen där på måste man gå upp tidigt igen för att man ska jobba dag. Fast jag känner bara hur jobbigt det är på morgonen, men när man väl har kommit igång igen så känner man att det går mycket bättre och att det ändå känns kul att få göra något som man själv tycker om. Under de senaste veckorna jag har varit på KS så har jag ju varit med om en hel del faktiskt. Som idag ex. då fick jag se när en sjuksköterska och en kirurg hamna i en diskussion som ledde till att kirurgen började höja rösten och då kom Chefsjuksköterskan in och frågade vad som pågick. Den andra sjuksköterskan var Biträdande Chefsjuksköterska (hon som var med från början i diskussionen). Hur som helst det var en onödig diskussion och kirurgen, han hade inte behövt höja rösten eftersom han inte kunde förstå problemet i det hela. Men det är alltid lika kul att se när personalen, speciellt i olika "nivåer" alltså en sjuksköterska och en kirurg inte kommer överrens.

Det har annars varit en bra dag och en bra vecka. Nu ska jag vila och ta det lugnt igen. Samla mig inför nästa vecka då jag jobbar varje dag förutom en, torsdag. Det ska bli spännande och se hur jag kommer klara mig. Vilket jag säkert kommer göra, men jag är inte ledig helgen och jag ska även jobba på måndagen, tisdagen och onsdagen efter det så allt kommer bli i ett streck i stortsett. Jaja, jag ska utnyttja torsdagen riktigt ordentligt.

Idag är det fredag och JA, jag ska vara hemma ikväll för jag måste få vila min kropp. Ska även "fasta" till på söndag, så jag ska undvika att tänka på mat och sådant. Får se hur det går. Det har inte hänt så mycket roligt annars. Har för det mesta bara tagit det lugnt och jag är så nöjd med veckan som jag tidigare skrev. Nej, men det är kul att det går bra och att jag trivs. För ibland har man ju kommit till praktikplatser då man inte har fått göra så mycket, men det tycker jag att jag har fått göra en hel del faktiskt och det känns jättebra att de ibland frågar mig ifall jag skulle kunna tänka mig göra si och så. För då känns det även som man har fått vara delaktig och att de litar på en. Så det är väl sådana saker som jag kan känna mig nöjd med. Personalen i sig är ju hur trevliga och snälla samt roliga också. Gillar jobba med dem, för det är ju blandade åldrar på de allihopa.

Aja ska gå och titta lite på tv och sedan ska jag nog sova en stund.! Ha det bra allesammans!
Byebye People!

P.S 28 dagar kvar, 32-31-30 och 29 har redan gått förbi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0