Ny dag, inget nytt!

Go'Kväll!

Idag så har jag varit hos brorsan lite snabbt, fick även träffa hans tjej. Jag vet egentligen inte vad hon är eftersom han har lite svårt att bestämma sig hur de är mellan dem. Fast för mig är hon en vän, så! Det var i alla fall kul att träffa henne, har inte sett henne på ett bra tag. Jag skulle egentligen bara åka dit för att hämta min Deodorant. Haha jag vet, det var lite onödigt, men varför ska jag köpa en ny när jag redan har en. Sedan så hade jag ändå ingenting att göra så en liten tur ut till brorsan gjorde inget. Det var då vädret som jag störde mig mest på idag. Alltså är det bara jag, men det här vädret har ju kommit gått på lite olika sätt. På morgonen så var det mulet i storsett hela dagen, fast senare på kvällen så blev det ju rätt fint och det slutar med en vacker kväll.

Imorgon är det en ny dag och nya tag. Jag har då ställt till det för mig, för ett par dagar sedan. Min livräddare blev då min mamma som fick göra grovjobbet och tog hand om det jag själv ställt till. Hon blev min egna hjälte, det är hon än idag. Jag förstår inte att hon tog på sig det och fixade allt. Jag vet innerst inne att det jag gjorde var fel och jag mådde dåligt av det i flera dagar, bröt t.o.m ihop. Fast mamma fanns till hands och hon gjorde allt för att hjälpa mig och hon klarade det. Min mamma sa; Jag gör vad som helst för dig, så länge jag slipper se dig ledsen. Vill du att jag ska ringa och ta hand om det här?! För i sådana fall så gör jag det! Inte vill jag se dig ledsen heller. I vanliga fall brukar jag be min mamma låta mig få göra min egna misstag och låta mig få ta hand om det som en vuxen, men nu hade det gått för långt. Jag gjorde det här misstaget pga. att jag inte kunde tänka klart längre utan jag föll för allt och vad alla sa till mig. Vilket jag vet är väldigt farligt. Jag har nu inte sett att jag inte kan ställa hur höga krav som helst på mig själv utan att jag ska kanske inse att jag har fortfarande mycket kvar att lära. Tyvärr så kommer jag inte säga vad var som hände pga. jag har inge lust att dela med mig en sak som jag så fördjupt ångrar och än mår dåligt av. Det finns en del som vet om vad jag gjorde för misstag, men jag berättade det till er för att jag har ett förtroende för er. Hur som helst, det finns vissa problem kvar, fast det är inget som jag inte kan ta hand om själv.

Ajuste, idag är det bestämt att jag ska gå på en s.k kompis studentmottagning den 5 Juni. Det är en kompis jag då inte har umgåtts med på ett riktigt bra tag. Har nog inte sett henne sedan min födelsedag som var den 16 September förra året. Självklart har jag saknat henne och jag har en massa tankar kring allt som har hänt den senaste tiden. Hon sårade en nära vän till mig, och det har jag fortfarande svårt att släppa. Nåja, det ska bli kul att träffa henne igen. Jag ska försöka träffa henne innan den 5 Juni. Vi får se hur det går!

Aja, jag ska gå och lägga mig nu för jag ska upp tidigt imorgon. Halv fem..hehe..någon som vill ta min plats. Fast tack och lov behöver jag inte stanna där länge. Ha det bra gott folk och sov så gott!

En hälsning till Jenni:
God natt Kompis..! Ringer dig i veckan..har tänkt på det vi pratade om och det du sa.
Det var en person som sa till mig senast idag faktiskt:
"Ha det bra tjejen, och jobba inte för mycket nu. Glömt inte bort att ha lite kul också."
Den personens råd ska jag nog följa..Aja vi höres tanten

Bye bye people!

P.S 26 dagar kvar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0