Regn, regn och regn.

Go' dag familj och vänner, sedan alla er andra övrig främlingar!

Dagen har varit ganska bra faktiskt, lite seg fast mysig morgon. Vaknade då rätt tidigt, men det gjorde ingenting eftersom jag kunde fixa ett ut av det jobbigaste problem den senaste tiden. Fast idag fick jag det fixat och känner mig rätt glad pga. det. Sedan så har jag suttit vid datan, vilket jag gör nu igen. Men det roligaste som jag fick göra idag var att träffa min lilla söta flicka, Jennifer. Som ni alla vet är ju Jennifer min bästa vännina, och vi har för det mesta väldigt roligt och kan få en sådan här dag då humorn är väldigt konstig. Nu menar jag inte att vi alltid har roligt, men vissa dagar kan det vara lite mer allvarliga dagar då vi pratar om saker som vi stör oss på och om våra bekymmer. Det var ju ett tag sedan vi hade en sådan dag, men idag hade vi en konstig humor dag, eller hur Jenni?! Migrationsverket kanske säger dig något..hehe. Aja hur som helst vi hade kul i alla fall. Okej jag ska inte säga att vi gjorde något så där jättekul, vi åkte tunnelbana till Stadion och  sedan så åkte vi hem. Vi var en liten stund hos mig också eftersom jag inte var helt klar när hon kom. Hur som helst, det var kul att träffa henne i alla fall. Förutom att et började regna och regna och regna vilket förstörde alla alternativ att hitta på något roligare.

Nu för tiden så planerar jag mycket inför den här sommaren. Som ni vet ska jag ju jobba i sommar, känna lite chash..=)..Fast vi ska inte ha så roligt att jag hela tiden ska jobba. I början på augusti hade jag tänkt att fira Jennifers födelsedag, fast hon fyller år i juli den 21:a. Så då blir fröken J.Ho 19 år. Hon tycker det är lite kul att jag planerar hennes födelsedag så pass tidigt. Jag själv tycker ju egentligen att det bara är kul. För själv så har jag planer att fira min egen födelsedag i Barcelona i september. Ska försöka få med mig ett gäng och åka ner dit. Det hade varit grymt kul. Nåja, får se..har lite annat att göra med mina pengar innan dess. Som t.ex. eeeh spara kanske som mina föräldrar tycker jag ska göra.

Imorgon är det tisdag och då jobbar man igen, men nu är det bara tre dagar kvar sedan är det bara två veckor och fyra dagar kvar till den stora dagen. Jag har så länge väntat på att den ska komma. Blir det första barnet som tar studenten, min storebror tog aldrig studenten. Jag är självklart över att jag gör det, men eftersom Raffe aldrig gjorde det så tar jag även studenten för honom också. Mamma håller redan på att planera hela studentmottagningen. Hon har frågat så många av våra gamla vänner ifall de vill komma och de flesta har sagt ja. Det är som t.ex. min gudmor och gudfar, moster, en nära vännina till mamma och en vän till familjen plus kanske hennes dotter och barn, Raffes tjej och hennes ungar såklart, och sedan mina vänner och självklart min bror. Jag hoppas de kan komma, mina kusiner är lite svåra att bjuda med tanke på att det blir lite svårt. De bor inte i Stockholm utan nere i Malmö, men me vi får se hur det blir där. Nåja, dagarna börjar i alla fall börja närma sig.

Ska gå och kolla lite på tv, men jag skriver väl något lite senare igen förmodligen! Ha det bra allihop tills dess!

Byebye people!

P.S 18 dagar kvar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0