Oj, Oj dagarna bara går!

Hallå Hallå!

Snön har kommit och gått. Det är kul att snön kommer, men det gäller även att ha vinterskor...
Oj, Oj dagarna bara går! Nästa helg så är det redan december och första advent. Var tog november vägen?!


Nu har det väl gått ett par dagar sedan jag skrev. Inget speciellt har hänt den senaste tiden. Jag har jobbat och jag har varit med Gisela. Sedan har jag äntligen fått min Step Up film. Så den har jag nu fått se igen..

Nåja, jag var ledig i fredags och då var jag med Gisela, fast jag sov hos henne från torsdagen till fredagen. Vi åkte in till stan och köpte present till hennes lillesyrra och sedan köpte vi lite till oss själva. På morgonen så tittade vi i reklam tidningar för att kolla lite på julklappar till familjen. Har faktiskt redan bestäm några ut av dem. Jag ska inte avslöja för mycket nu, men jag och storebrorsan funderar på att ge lillebrorsan något lite extra i år. Hur som helst, vi var i alla fall i stan och handla lite.

Ajuste, i torsdags kollade jag och Gisela mfl. på Latino grammy-galan och då blev jag även kär i en helt ny låt. Den heter La travesia med Juan Luis Guerra. Den låten är så hiiiimla bra! Lyssnar på den 24 timmar nästan.

Nå, nu den senaste dagarna så har jag jobbat. Helgen har ju jobbat till exempel. Ska även jobba hela veckan som kommer nu förutom på tisdag. Det ska bli ganska skönt att bli ledig på tisdag. Ska nämligen träffa min storebrorsa och så ska vi kanske gå på bio. Eller det var det han föreslog i alla fall. Sedan så hoppas jag att jag får shoppa lite grann också. Jag är ingen shopping behovs människa utan det funkar lika bra ändå att vara en sparsam människa.

Nåja, har inte så mycket mer att säga. Det är väl i storsett allt som har hänt de senaste dagarna. Har jobbat och jobbat. Jaja, nu ska jag vila. Är ganska trött faktiskt!

Ha det så bra, en trevlig kväll!
Chao amigos!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0