Pay-Day

Tjabba tjena..!!

Läget allesammans? Med mig är det bra, förutom att jag är skit-trött och helt slut. Nästa vecka är det en bra vecka för på fredag är det Pay-Day, lönen kommer och allt. Det är ju skit nice. Snart är det jul och allt, så jag har sparat en del pengar för det faktiskt. Jag undrar vad jag ska köpa till familjen. Som sagt mamma och pappa fyller ju år först så deras presenter kommer då först. Pappas present är redan fixad, den är ganska nice faktiskt. Jag gillar den i alla fall, och jag hoppas han också kommer att gilla den.

Nå, hur många såg matchen igår då...Spanien - Sverige. Herregud, den sög ju. Jag måste erkänna och säga det från hjärtat att, jag visste redan från början att matchen skulle sluta med att Sverige förlorar. Det är inget mot Sverige, men alltså skämtar ni. Om vi ska jämföra med vilka spelare som finns i Spanien så säger jag bara Oj, oj, oj. Du kan nästan inte ha bättre spelare i samma lag. Vem har vi? Vilka har vi?..Näeh, okej så oschysst ska jag inte vara, men vart var dem igår? Varför såg vi dem inte. Nåja, matchen var i alla fall avgjord innan den ens börjat. Tycker synd om Sverige, dem såg ganska dåliga ut igår. Nå, vi får se vad som händer nästa match...

Idag så har jag bara jobbat.. började klockan 08 och slutade 17. Det har varit en riktigt kämpig dag idag, men jag stod ut. Det är faktiskt inte varje dag som det kan vara tufft på jobbet, men när det väl kommer sådana dagar så är det så himla skönt att få vara ledig dagen efter. Som jag dår är imorgon med andra ord.

Ikväll så har jag bara titta på film och ritat. Rita har blivit min stora hobby. Jag har börjat älska rita. Skulle kunna rita hela dagen lång. Min Pelé bok går det inte så bra med just nu, men jag gör faktiskt mitt bästa. Önska bara att jag kunde göra bättre ifrån mig. Det är faktiskt en bok som jag helst skulle vilja läsa klart. Det är en bok som jag är väldigt, väldigt intresserad av, men det går inte så där jättebra! Nåja, jag gör mitt bästa.

Jag har även varit lite skum nu ikväll. För jag har nämlingen små städat mitt rum. Alltså kolla på klockan vilken tid den är nu när jag skriver detta inlägg.

Vänta..Gisela ringer nu..:
Håller på att bestämma med henne nu att vi ska träffas, bara lite snabbt. Hon ska nämlingen käka..

Aja människor, ska dra nu!

Ha det så jättebra allesammans!
Muchos besitos..
Y Buenas Noches!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0