Snöstorm inatt?

God Natt eller God Kväll må jag säga!

Som ni säkert har sett på nyheterna eller på någon väder-prognos så sades det att det skulle snöa, men inte bara utan Snöstorm! Själv så blev jag ganska paff när jag hörde det. Lite chockad, men..men om det kommer så kommer det ju. Inget jag kan hindra, det är naturenskrafter och allt annat som styr det. Usch, tycker inte om att det ska bli snöstorm. Hoppas på att det bara kommer lite snö..=p..

Idag har det bara varit en bra dag faktiskt. Igår däremot så träffade jag två kompisar, Gisela (ni vet) och Angelica som inte jag sett sedan i augusti någon gång. Det var faktiskt jättekul, vi var i Farsta Centrum och handla lite. Sedan åkte vi hem till Angelica och bara tog det lugnt. Jag och Gisela färgade håret, så nu är vi Las negras..hehe.. Nej, men vi båda blev faktiskt jättenöjda med våra hår. Det blev jättefint. Det var faktiskt jättekul att få träffa lilla Angelita igen, har saknat henne. Och, ajuste måste berätta om hennes lägenhet. Den var jättefin! Väldigt imponerad. Nej, men den var jättetrevlig och mysig. Lilla Angelica ska ju snart åka till Miami och Costa Rica. Trevlig resa mi querida Angelita..!! Nice, åka till U.S.A. Kommer sakna henne trots allt.

Idag igen då, så har ja jobbat. Det var lika trevligt som vanligt. Fick träffa min lilla Colombianska kompis. Det är så många jag har kommit nära och hon är en av dem. Hon är en underbar människa, jag tycker om henne jättemycket. Annars så har dagen faktiskt varit bra. Jobbade som alltid med bra och roliga människor..

Nåja, ska inte skriva så mycket mer. Ska gå och göra mig i ordning. Ska jobba igen imorgon, men det blir säkert jättebra det också. Fast jag måste nog få min sömn då. Börjar klockan 14.00 imorgon. Ser fram emot det lite grann ändå. Det ska bli på en avdelning jag ALDRIG jobbat kväll på, utan bara dag. Så det ska bli lite intressant faktiskt. Fast ni får ha en jättetrevlig fredagkväll.. Det har jag själv faktiskt haft på sätt och vis.

Ha det bra!
God Natt mina söta läsare - familj och vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0