El mejor guitarrista del mundo..! Me gusta su música

Hola Amigos!

Que pasa, o como estas? Con mi estoy muy bien!

Idag har det bara varit mycket att göra...haha nej jag skoja bara. Det har varit jättelugnt idag! Fast det har faktiskt varit jätteskönt. Slutade tidigt och allt. Började 08.00 och slutade 14.00. Sedan så träffade jag hermanita linda och vi gick och käka innan hon skulle iväg och jobba. Det var ju så fint väder idag också så vi hade jättetur. Okej, det var väl ganska kallt ändå. Fast det var okej. Jag mår ju såååå mycket bättre nu och det känns faktiskt jätteskönt. I lördags trodde jag verkligen inte att jag skulle må så bra som jag gör just nu. Har aldrig lidit så mycket i hela mitt liv, förutom när jag skadade mitt knä. Fast det var ju i för sig en helt annan smärta en vad jag hade då...Hur som helst, nu ska man glömma gamla problem för det kommer alltid nya..=)..Folket på jobbet blev dock lite chockade över att jag hade blivit sjuk. Allt de sa var; Börja ät stark-kryddad mat och mycket lök. Sluta ät som en svensk. Haha, dem är himla sköna på mitt jobb alltså. De vet att jag inte är en människa som äter stark mat, det är helt omöjligt, tro mig. Jag blev lurad en gång att äta något jättestarkt när jag var på restaurang med några kompisar. Usch, det var det hemskaste jag någonsin varit med om i hela mitt liv.

Ojoj, nu när jag var sjuk så gick jag tillbaka några år. Då menar jag musikaktigt. Jag började lyssna på musik från lite längre tillbaks. Då syftar jag på en gitarrist som kan få håret i nacken att stå, som får hela kroppen att rysa. El mejor guitarrista del mundo - Carlos Santana...!! Santana är en av världens bästa gitarrist i världen. Hans musik är helt underbar. Ååh, jag älskar Maria, Maria...Samba pa ti...Corazón espinado y Oye como va. Samba pa ti är en ut av de låtarna man bara får höra sättet han spelar med sin gitarr. Usch det är nästan farligt hur bra han egentligen spelar. Diego Blanca är också en väldigt duktig gitarrist.

image37 - Carlos Santana..
När jag var sjuk så lyssnade jag mycket på hans musik. Det fick mig att gå tillbaka lite i tiden och lyssna på gamla låtar han har gjort, som t.ex. en av mina favoriter Maria, Maria, killen som sjunger i den låten är grymt bra han med. Hans röst är helt otrolig, oj oj..!!

Nå,  vad kommer ske ikväll då? Vad jag vet ingenting. Jag är ledig imorgon och det är ganska tråkigt eftersom jag är frisk igen och vill jobba nu. Men det är väl okej ändå. Ska försöka fixa så jag kan ta igen den tiden då jag var sjuk. Det var fyra pass. Det är bara att plocka på sig tider nästan. På tisdag t.ex. så har det gjort ett eget pass till mig. Alltså det har lagt på lite extra timmar på ett pass. Från börjar var det så att jag skulle börja 07.00 - 12.00, men sedan så ändrade dem det idag. Jag ska tydligen börjar 12.00 och sluta 20.00. Det finns egentligen inget sådan pass, men eftersom ordinarie personal har planeringsdag så får vi timmisar lite extra i fickan pga. det..=)..ALLA VISAR ETT STORT SMILE; VI TACKAR OCH TAR EMOT =)..TACK!!!
Annars så ser väl mitt schema ut som vanligt för övrigt.

Som sagt imorgon är jag ledig, inget planerat faktiskt. Fast jag lovat mamma att jag ska försöka göra något åt mitt rum som det typ inte går att sätta ner en fot i, förutom den som bor och sover där inne för den vet vart man kan trampa och kliva utan att förstöra något värdefullt..

Nåja, jag har inte så mycket mer att skriva idag! Allt är för det mesta lugnt och härligt. Jag är frisk och kry - synd bara att det finns människor som fortfarande inte har blivit det..=(.. Fast nu ska jag in på rummet och krypa ner i sängen. Titta lite på tv och käka lite mat och senare lite gott, gott..=)...Ni andra antar jag får ha en jättetrevlig kväll och hoppas ni får en trevlig dag imorgon. Jag antar att de flesta av er ska jobba och gå till skolan! Nåja, nu ska jag dra! Ha det så bra allesammans!

Nos vemos amigos!
Chao..people!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0