Imorgon är det dags igen..!

Hallå, tjallå!

Mina sjukliga dagar har börjat att gå över nu..jag är i stortsett frisk igen och känner mig mycket bättre. Under min tid när jag var sjuk har jag läst en jättebra bok, som heter Pelé (Edson Arantes do Nascimento). En ut av dem bästa fotbollsspelarna i historia. Född i Brasilien och blev en legend. Boken jag läser handlar om hans tid innan han blev den stora spelaren som han var. Från en fattigbarndom till Brasiliens största idol..! Alla kanske inte tittar eller är intresserad av fotboll, men nästan alla vet vem Pelé är. Jag är ganska stolt över mig själv som faktiskt själv valt att läsa denna bok..hehe..Tro mig jag är inte en duktig läsare, min mamma tjatar hela tiden på mig. Jag svarar bara: Vad då?! Jag läser visst. Jag läser texterna på tv när det visas utländskafilmer eller serier. Jag läser tidningar. Okej jag vet, det är inte samma sak som att läsa en bok. Men jag har alltid så svårt att fastna för en bok. Fast jag har inte det problemet just nu i alla fall.

image36 Pelé (gammalt foto)

Nå, imorgon är det dags igen..!! Jag ska tillbaka till jobbet igen. Ska faktiskt bli skönt, slippa ligga hemma igen och inte göra någonting. Men på något vis så känner jag mig redo. Vi får se hur det går. Tro mig, jag är inte personen som sitter hemma hela dagarna och inte gör någonting. Utan jag längtar faktiskt tillbaka igen.

Idag var jag ute på en kort promenad och träffade Gisela och henne familj lite snabbt. Det var kul att träffa lite människor och att bara få komma ut igen. Hämtade även mina filmer som jag och Gisela hade beställt. Förortsungar, Ensam hemma 1 och 2 samt Askungen 3. Okej, Ensam hemma 1 och Askungen 3 är Giselas. Ensam hemma2 och Förortsungar är mina. Jag hade nämligen lust just nu att gå och titta på Förortsungar, vissa ANDRA tycker den suger. Fast det håller jag faktiskt inte med om..Tyvärr. Den är gullig och rolig..=)..

Jaja, ha en trevlig kväll allesammans!
Massa goa Friska kramar från moi..!


Chao amigos
Buenas Noches

Kommentarer
Postat av: maalllaaan

haha den suger marre! bara lite rolig ibland tex när han fullisen tror det ligger någon i blå lådan :D hahahah

2007-10-16 @ 21:46:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0