Ingen ledig dag..

God dag på er!

Idag är det min lediga dag. Just nu är jag hemma hos mi hermana, Gisela. Jag sov här inatt. Fast hon själv är inte här just nu eftersom hon själv jobbar idag. Så jag är med hennes lillesyrra. Detta är min första lediga dag.

Min första skulle egentligen vara i onsdags, men jag fick ett samtal 07.05 på morgonen och fick höra att det var STOR KRIS på jobbet. Många hade sjukanmält sig och det var ingen som var frivillg att komma in. Så av kanske 4-5 st som fattades av personalen så kom bara jag in. Många tyckte det var fel, men jag var glad för annars hade min arbetskollega som jag jobba med få varit helt själv och det hade inte varit bra. Som sagt det gjorde inget. Ställde upp för henne. Så jag jobbade även igår, torsdag, då också. 6 arbetsdagar, och en ledig dag, sen är det dags för 5 arbetsdagar till innan nästa lediga dag. Haha, ja jag vet vad många säger och tycker. Det roligaste var att de frågade mig även igår om jag kunde jobba hela dagen igår, sedan ringde de senare och fråga om jag kunde jobba idag och då sa jag; NEJ! Jag kan tyvärr inte ta emot mer pass förrän nästa vecka. Min samordnare förstod och sa att de inte skulle ge mig mer nu vid tillfället. Dem är så himla roliga ibland. Allt var lugnt igår så det var ingen fara.

Igår umgicks jag med Gisela hela kvällen. Vi kollade på en film som heter "Man on Fire" med Denzel Washington, och den var jättebra! Vi kollade även på Sex and the City och 2 and ½ man. Det kändes jätteskönt att få bara umgås igen och ta de lugnt.

Fast jag är dock lite ledsen. Jag nämligen reda på att en tjej som jobbar på mitt jobb, med andra arbetsuppgifter, ska åka till Peru på söndag. Jag tycker det är skitsynd! Hon och jag har kommit varandra jättenära och hon har blivit en väldigt nära kompis till mig. "Tanten" sa inte förrän igår att hon skulle åka och jag blev helt chockad. Hon ska vara borta i fem veckor. Jag kommer sakna henne så himla mycket. Vi hade lunch rast tillsammans igår och då berättade hon för mig att hon skulle åka och träffa sina föräldrar som bor i Peru. Det är ju bra, men ändå. Jag kommer verkligen sakna henne..!! Så just nu är jag lite ledsen pga. det. Vi skulle hålla kontakten, men hon dök aldrig upp efter vi slutat. Hon slutade samtidigt som mig igår och då skulle hon komma förbi min avdelningen, men det gjorde hon aldrig så jag gick. Hennes sista dag är idag, det är också på min lediga dag..Det är ju precis typiskt också. Nåja vi får se hur det blir när hon kommer tillbaka igen. Naa, mi querida amiga.. Hon får nämligen mina dagar att bli bättre när jag träffar på henne ibland..Vi skrattar och skämtar mycket tillsammans.

Aja, idag är det ännu en dag som sagt. Ska ta det lugnt idag. Det var ju löning igår och det var ju bra, alla räkningar och allt ska betalas nu. Hehe, men så är arbetslivet.

Jag tänkte skriva lite mer senare mot kvällen om jag hinner.

Fast ni får ha en bra dag!
Massa goa kramar!

Chao amigos

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0