Xtra kallt och Xtra kläder på sig behövs..

Tjabba, tjena, hallå people!

Oj oj..Nu är det Xtra kallt och Xtra kläder på sig behövs..

Nu har jag varit ledig i två dagar och det var underbart. Har bara tagit det lugnt con mi querida angelita/ hermanita linda. Vi har titta på filmer och serier, ätit god mat och lagat underbara pannkakor samt luffat runt..=).. Igår såg vi The Freedom Writers - en film jag verkligen kan rekommendera. Den var jättebra och handlar om hur en lärare gör allt för ett par ungdomar som har ett grymt svårt liv och ser sitt liv som ett krig. Den var i alla fall jättebra och verkligen värd att se. Sedan så imorse då, så såg vi John Tucker Must Die - Och den är ganska bra den med, typiskt en sådan här tonårsfilm. Fast den är väl bra. Sedan så såg jag själv filmen Selena med Jennifer Lopez och den är super duper bra. Jag verkligen älskar den filmen och tycker den är värd att se hur månger som helst. Jag älskar speciellt musiken i den.

De serier som vi har sett är Bones som vi alltid hinner hem till för att se och därefter Sex And The City som följs med Two And A Half Man. Jag älskar dem alla tre serierna. De är alla lika roliga att titta på. Nu har jag och querida Gisela beställt fler filmer..haha..Askungen 3, Ensam hemma 1 och 2, samt Förortsungar.

Ajuste för er som inte har köpt det en så, KÖP DET!!!!!
image35 Ni måste köpa Rosa Bandet för att stödja Bröstcancer...
Jag gjorde nämligen själv det idag och det kostar bara 20 kr, även min storebror gjorde samma sak. Han köpte två stycken. Jag har även en tidigare från förra året, så nu har jag två stycken. Nu visar jag att jag stödjer det mer..=)

Aja tillbaka igen till arbetslivet, nu ska jag jobba igen imorgon, torsdag, samt på fredag och lördag. Jag ser faktiskt fram emot att  jobba 07.00 - 20.00 på lördag. Sedan på lördag efter så ska jag få träffa mina gamla klasskamrater och det ska bli jättekul för vi har inte träffats sedan dagen då vi tog studenten den 8 Juni så det ser jag verkligen fram emot..!!

Nå, nu hade jag tänkt att gå och kolla på film innan jag ska se på Heroes om 40 min. Jag kan på börja en ut av filmerna som jag lånat av Gisela och fortsätta efter Heroes. Jag funkar så, för mig gör det inget om jag kollar på något i mellan åt. För jag glömmer inte..=).. Jag kanske ska lägga mig lite tidigare ikväll än vad jag har gjort de senaste två dagarna..=)..haha.  För er som inte har något roligt för er ikväll så kolla på Grey's Anatomykanal 5, eller Heroes, TV4. De båda programmen börjar klockan 21.00 och det suger, men jag väljer alltid Heroes eftersom jag redan vet vad som kommer hände i Grey's serien. Som sagt jag gillar serier, kan inte rå för det. Filmer och serier älskar jag, samt musik. Det är liksom sådant jag gör på fritiden, om jag har tid. Nåja, kolla på något av de programmen. Snart börjar ju även Prison Break också, det ser jag dock ifram emot att få se igen. Det slutade så spännande sist. Man kan ju även se serien på nytt igen på kvällarna på TV3.

Nåja gott folk nu rinner tiden iväg, men ni får ha en trevlig kväll och en trevlig dag imorgon! För det hade jag själv nämligen tänkt att ha!

Ha det bra people!
Buenas Noches!

Kommentarer
Postat av: malin

kom ner och se prison break här marre, har 4 avsnitt som du itne sett :)

2007-10-10 @ 22:13:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0