En vecka sedan!

Tjo hejsan!

Nu har det gått ungefär en vecka sedan jag skrev något sist och det har varit för att jag har jobbat så himla mycket och jag har inte haft någon speciellt att skriva. Förra helgen så var jag på ett 50 års kalas i Mariehamn och det var väldigt trevligt. Blev tvungen att dela hotellrum med min storebrorsa. Tack och lov så gick det bra! Vi har delat rum tillsammans förut när vi var små. Jag var lite rädd först att det var en dubbelsäng, men det var det inte. Fast det var bara vad jag trodde. Vårt hotellrum var grymt..och jättetrevligt. Det var en väldigt fin middag vi åt och även frukosten var suverän! Allt var jättefint och trevligt förutom en sak. Under hela resan och under hela den helgen så varje jag sjuk, förkyld. Det var rikigt hemskt! Kunde knappt prata och under middagen satt jag mest och teg för att jag lät så hemsk när jag pratade.

Hur som helst, jag har jobbat och jobbat. Jag misstänker mig själv ha blivit arbetsnarkoman. Just nu så älskar jag jobba bara för att jag får jobba med de människor jag går ihop med och får arbetet verka bra!

Nu är det helg igen och jag jobbar hela helgen..förkylningen sitter i ännu, men jag mår fortfarande bra ändå. Det här är faktiskt första gången som jag har känt mig pigg när jag har varit förkyld. Det är jätteskönt och jag mår bara bättre av att jobba faktiskt. Då slipper jag sitta och deppa för att jag är "sjuk"..annars är faktiskt allt bra!

Jag har inte gjort så mycket på den senaste tiden, igår så var jag i stan med Jennifer och Gisela. Handla faktiskt inte så där jättemycket, men köpte lite, lite grann. Vissa andra köpte däremot..=).. Dagen innan, i onsdags, så var jag hos Gisela och sov. Då hyrde vi film, vi hyrde *Jakten På Lyckan* med Will Smith och hans lille son. Jag måste ge dem två en stor applåd. Den var så bra den filmen, jag fick tårar minst tre gånger. Det var en suverän film och jag var mycket nöjd med film valet.

Hur som helst! Nu ska jag gå och lägga mig och titta på en film..har inte funderat på vilken än, men det får vi se!

Ha det så bra allesammans!

Bye Bye och God Natt people...
...Marre...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0