Hallå, hallå i blogg rutan..!

Hallå, Hallå allesammans!

19 år och tre dagar av mitt liv har gått..inge märkvärdigt. Det var som min granne sa, han sa; De åren som man fyller 17 och 19 är helt onödiga och tråkiga. Haha han är lite rolig han..Okej, jag ska väl inte säga helt tråkigt och värdelöst var det ju inte direkt, men det var ju inte heller något storfirande som jag hade.

Om två dagar så fyller mammas fästman år, 50, och då blir det kalas firande. Herregud har levt i 50 år, det tycker jag är ganska mycket. Alltså, jag har redan börjat få lite ålderskris. Jag tänker; Shit jag har snart levt i 20 år, det är ganska mycket det med. Jag har blivit så gammal redan. Kändes som om jag började gymnasiet för bara något år sedan. Saknar faktiskt skolan, men det har jag ju tidigare sagt.

Tack igen för den fina "uppvaktningen" på födelsedagen.

Jag tänkte berätta imorgon (torsdag)  lite vad jag gjorde igår (tisdags). Igår var det nämlingen Chiles nationaldag och somvanligt så hade mina chilenska vänner ett litet firande med god mat, som jag då var på. Mums, säger jag bara.. Det var något otroligt gott faktiskt! Sedan ska jag väl inte berätta så mycket mer.

Jo, juste innan jag glömmer det. Alltså nu har Kanal5 satt igång igen.Kollade och sappade mellan Heroes och Grey's Anatomy. Jag har blivit besatt av Heroes nu, samma med min lillebror. Han är också ett Heroes fan så vi har äntligen funnit vårt tredje eller fjärde gemensamma program tillsammans. Grey's Anatomy, Heroes, So You Think You Can Dance och C.S.I-NY. Så nu har vi lite gemensamt att prata om. Nej, men Heroes tycker jag är en riktigt bra serie även om den kan vara lite nördig, men jag gillar faktiskt sådana här slags serier när det är lite overkligt och hjälteaktigt. Det är ganska kul att se på.

Nåja nu får det vara nog, ikväll så kollade jag på Grey's och Heroes. Fast innan så var jag och träffa Hermanita linda med sina små syskon. Det hade varit på bio med deras äldre syskon och hans tjej. De såg Shrek 3, jag tyckte den var okej. Inte alls som jag hade hoppats i alla fall.

Aja allesammans! vi hörs!
Ha det så bra!
Massa kramar och god natt hälsningar från mig
Er Marre..

God Natt på er och Sov Så Gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0