Ännu en arbets dag...snart

Vaknade upp vid halv tio imorse, hade ställt klockan så jag inte skulle vakna försent. Sedan dess har jag tittat på tv, duschat, ätit frukost, pratat med mamma och nu sitter jag vid datan. Sitter och lyssnar på min underbara musik. Funderar fortfarande vad min kompis ska få för present ut av mig på lördag. Har faktiskt ingen aning. Mamma ska få hjälpa mig. Fast jag ska inte skriva så mycket, för det hinner jag inte. Fick nämligen ett samtal av la vieja, hon ska gå och handla mat på pizzerian här i närheten och jag ska följa med henne. Alltså jag lovar ni hade gillat denna människa för hon är så himla rolig och henne humör är ju ännu värre.

Nu ringde hon precis igen, undrade om de tog rikskuponger. De som är fast anställa på jobbet får det, vi timmisar får ej det. Så det är ju bra...för dem kanske.

Men, fan då..alltså nu meddelande från henne. Jag blir galen, hon stressar mig. Aja med andra ord jag måste gå för jag måste göra mig i ordning snabbt för nästa gång hon ringer måste jag gå ner och möta henne. Skriver senare när jag kommer tillbaks..

(Dumma fea..!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0