En mysig hemma kväll..

Jag har nu äntligen sett 27 Dresses och den filmen var jätte,jättebra. Gillade den ganska mycket faktiskt. Jag köpte Ben & Jerry glass (eller Jennifer köpte den) igår, så jag sparade den till idag. Nu har jag då ätit lite glass och kollat på filmen. Har även duschat och allt samt bytt mina lakan. Så nu är jag jättenöjd.

Imorgon ska jag jobba igen. Det som är typiskt är att dem ringde från jobbet idag när jag var på väg hem från stan. Jag hörde dock inte telefonen så de lämnade ett meddelande och frågade om jag kunde komma in tidigare imorgon. Ringde sedan lite senare upp och frågade varför. Det var nämligen en brandutbildning de ville att jag skulle vara med på. Tänkte självklart, varför inte då jag fick höra att det skulle hålla på i en och en halv timme...SNARK..jag hatar när folk ska prata om genom gångar så länge. Jag har jättesvårt att koncenterar mig. Visserligen kanske det gör det lättare att lyssna nu eftersom jag känner personen som ska hålla själva genomgången, men ändå. Okej, ska inte klaga för jag får ju betalt att komma in tidigare.

Ska i alla fall få en riktigt god sömn och ska bara ta det lugnt nu. Har tvättat lite kläder nu och så. Tänkte krypa upp i sängen och kolla på en sista film, ifall jag inte hittar något intressant på tv att titta på. Ha en trevlig kväll..

Tjing..
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0