Fredag

Underbart väder och förvånande varmt...

Idag så har jag jobbat och det var helt okej, vi hade ganska roligt idag och det var en bra dag på jobbet tills min kollega skrämde upp mig genom att säga att en av våra chefer hade ringt till avdelningen och bett henne att skicka upp mig till chefens kontor. Jag blev skraj och blev tvungen att tänka efter ifall jag hade gjort något, men sedan fick jag reda på att det egentligen inte var något viktigt. Hon undrade bara ifall jag skulle vilja jobba hel dag på söndag. Som vanligt tackade jag Ja till det eftersom det är extra cash. Pratade igår med mina kollegor om Spanien resan och den är nu fram flyttad till Juli, vi åker runt den 13 - 14 Juli och kommer hem efter 7-8 dagar efter. Min lilla mamma är personen som fått på sig uppgiften att boka våra biljetter och hotellet. Detta sker redan nästa vecka, datumet och priset är i stortsett bestämt. Är så glad och vi har redan gjort en massa planer.

Sedan pratade jag även med en annan kompis, vi ska förmodligen ta salsa kurser i sommar också. Haha, hon är så rolig. Detta är inte någon jag jobbar med utan hon är städare på jobbet. Jag lärde känna henne under sommaren förra året, hon är från Peru. Pratade även med mamita, colombiana. Hon ska försöka hitta en dag då jag och lilla Karina ska komma hem till henne och äta Colombiansk mat. Kanske nästa vecka, men vi får se. I sommar ska jag även till dalarna med familjen på pappas sida. Det ser jag fram emot och det är i två veckor..Nice..eller hur?!

Nåja, idag så har jag även varit i stan och handlat en födelsedagspresent till min kompis som ska ha sin middag imorgon. Ska bli skit kul att träffa henne och de andra som ska komma dit. Nåja, jag träffade my good old friend, Jocke, han kom till jobbet efter jag hade slutat och hänkade på med mig in till stan. Han pushade på mig igen till att köpa något. Denna gång blev det ett par solglasögon. Han köpte även ett eget par solbrillor, samt hjälpte han mig med att välja presenten... Fast han drog med mig till äckliga Mc Donalds. Alltså det var så äckligt, golvet och vid borden samt stolarna. Fattar inte att folk kan vara som riktiga grisar när de äter.

Aja, presenten är klar och nästa vecka ska Jocke följa med mig igen och då ska jag köpa en ny pryl. Han har redan själv denna sk. pryl. Han ska då därför följa med mig och så jag också kan köpa en likadan. Ska även försöka träffa och käka lunch med pappa nästa. Var ett tag sist vi sågs nu. Jaja, ska se lite på The Hills nu.

Skriver Kanske något senare.
Ciao
<3


Kommentarer
Postat av: J

ja ja, skyll på mig bara! :P
Förresten så ser jag fortfarande inte din nya bild högst upp, bara profilbilden är ny för mig...

2008-04-04 @ 21:37:43
Postat av: M

Hmm, det verkar skumt. För jag ser den och mamma kan också se den på sin data. Konstigt att du inte ser den.

2008-04-04 @ 21:41:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0