Helgen..

Buenas Noches

Helgen har passerat...
Nu har helgen passerat och det har väl varit en ganska bra helg. Har jobbat och varit på "födelsedagsfest" hos Gisse och Marre. De fick fina presenter från mig och bror min. Marre fick en Che Guevara tavla och tre pyttesmå whisky flaskor. Gisela fick en liten vinflaska och två par fina örhängen. Jag gick dit idag efter jobbet, började ju 7.00 imorse och slutade 21.00. Var ganska trött, men gick en stund dit ändå. Träffade på samma gång en gammal kompis/granne till mig och min bror. Tog även sällskap med henne på vägen hem. Vi fick skjuts av en ut av hennes kompisar. Nåja det gick väl bra och det var kul.

Jag har haft roligt i helgen, har bråkat med mina kompisar Karina och Silvija. Vi snackade om vad vi ska göra för roligt i sommar och ifall vi ska åka till Spanien i augusti. Det är ju fortfarande på tal så vi får se vad det blir ut av det hela. Pratade om olika slags killar, vilka vi drar oss mest till. Planerade även en ute kväll tillsammans snart samt en promenad till stan. Mycket på G med la vieja.

Just nu.. är jag hundvakt åt min storebrors hund - Romeo. Han har varit jättesöt hela kvällen och somnat ett antal gånger i min famn. Följer efter mig hela tiden och nu fick han hoppad ner för han var så trött så han fick gå och lägga sig. Jag ska också snart gå och lägga mig. Är ju ganska trött själv så!

Aja, ha en trevlig vecka som kommer..

Chao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0