Klippa håret!?

Jag verkligen älskar dessa dagar som har varit denna vecka, bara sol..sol..sol..och mer sol. Har hunnit ligga i solen en stund i alla fall lite varje dag, men ingen färg har dock fastnat på mig. Det var som jag skämtade med en kompis idag: Bara för att jag är brun betyder det inte att jag inte kan bli brunare.

Hur som helst, idag och igår jobbade jag. Igår så var jag även på en brandutbildning, blev jag något smartare..eeh..Nej! Lärde jag mig något..eeeh.. inget speciellt i alla fall. Man blev verkligen jätte,jättetrött efteråt. Nåja, sedan så jobbade jag med Karina. Det var kul för när vi var klara med allt så gjorde vi jättegod stektpotatis. Alltså det är något jag verkligen kan rekommendera. Stekt potatis med antingen - grillkrydda eller svartpeppar, sedan tillsammans med salt. Jag lovar det är så gott. Mama Rosa (colombiana), hon brukar alltid göra det åt oss. Okej, men igår pratade jag och la vieja om Spanien och vi kom fram till att vi ska åka, men måste hitta två till för vi vill inte åka ensamma bara hon och jag. För vi måste komma bort oavsett om inte vår andra good friend inte kan. Men vi ska kolla med en annan person, om han och hans dotter skulle vilja följa med. Får se...

Imorgon ska la vieja klippa sig (spännande). Har ju för f*n längre hår än mig den lilla skiten. Jag vill också klippa mig, har en kompis på jobbet som vet en bra frisör fast jag vet ej om jag vågar lite på henne. Annars finns det en bra i Täby Centrum. Sedan så vill jag färga håret, SVART! För er som undrar varför: Nej jag har INTE svart hår, men ni ser ju inte det. Hur som helst..Karina ringde idag nu på kvällen, Loca vill att vi ska pierca oss i naveln. Hon är galen ju - jag nämnde tatuering, men det var hon inte med på...hehe..vi funkar så.

Jaja, imorgon jobbar jag och nästan direkt efter ska jag till pappa i helgen. Hälsa på honom och min söta, roliga lillebror. Som Karina brukar säga; Jag ska ut till landet och upp i bergen..(åka till Tumba). Det ska bli kul och äta god mat också. Så det händer i helgen och på söndag så ska jag jobba extra..tjäna lite x-tra cash. Nåja, ska börjar göra mig i ordning för bed time..alldeles strax..har blött hår fortfarande efter ha tvättat håret..Men ha en trevlig kväll..

<3

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Av med håret ;D

2008-04-25 @ 01:33:32
Postat av: Joakim

Ja - av med håret! Det växer ändå ut igen... :)

2008-04-25 @ 09:49:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0