Onsdagkväll

Hallå...!

Morgonen började
med ett samtal som jag fick runt 10.00 och som även väckte mig. Som vanligt var det Karina som ringde mig och ville ha sällskap medan hon var på väg till tvättstugan. Intressant eller hur?..Så kände jag också imorse när hon ringde. Vi pratar nu i stort sett varje dag med varandra, eller kommunicerar på något sätt i alla fall. Igår ringde hon till jobbet och sedan ringde jag upp henne efter jag hade slutat, med andra ord så har vi kommit varandra lite närmare och det känns bra.

Igår så fastnade portstäderskan (hon som städar portarna i vår byggnad) i hissen. Jag stod utanför porten och pratade med Karina då jag plötsligt hörde en klocka ringa och någon som ropade. Hahaha, då hade städerskan fastnat. Så när jag skulle hem tog jag inte hissen, det fick bli trapporna. Så nu går jag i stortsett bara i trapporna. Bra träning, men jag har åkt hissen för sista gången. Usch, jag skulle få klaustrofobi panik om jag fastnade i en hiss. Inte ens när jag är på jobbet åker jag hiss. Det är alldeles för läskigt.

Idag har jag jobbat och det var bra, jag började sent och det blev en kort dag. Stannade dock en lite stund över idag för att hjälpa mamita - colombiana. Hon behövde hjälp med lite papper bara som skulle fyllas i. Sedan så nu sitter jag bara och kollar på Americas Next Top Model och därefter ska jag titta på Sex And The City. Har även tvättat håret och ska ta något litet att få i magen.

I helgen så kommer min brors hund, ska nämligen vara hundvakt i två dagar. På fredag ska jag träffa min bror och det ska jag även göra på lördag samt söndag. Fast på fredagen så ska vi till stan och handla födelsedagspresenter till två av våra kompisar och på lördag ska vi åka och besöka mormor och morfar, på söndag så kommer han över och lämnar hunden..lilla Romeo. Jag ska även försöka träffa hermanita linda på lördag efter jobbet. Vet ej när, men det får vi se.

Nåja, ska hoppa i sängen och kolla på tv nu. Ska upp ganska tidigt imorgon bitti - 05:20. Måste få sömn.
Sov Gott..!

<3

Kommentarer
Postat av: Mamita

Hola hijita
Vi hjälps ju åt med Romeo, men Du får ta "hundpassen", dvs tidigt, sent och regnigt. Resten kan jag fixa. OK? :-)

2008-04-17 @ 13:50:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0