Söndag

Oj oj oj...

Jag är så grymt trött i kroppen, har varit igång sedan 05.20 och slutade jobba klockan 20.00 ikväll. Fast jag började 07.00 imorse. Det har nog faktiskt varit en ganska lugn helg ändå. Vi har haft det jättebra faktiskt. Det har varit lite ont om personal, men som vanligt så har mina två avdelningar ställt upp. För vi är de enda som gör det såklart, men ingen uppskattar det. Nåja, som sagt har jobbat helg i alla fall och det har varit jättekul. Fick träffa en kompis från Bosnien (en annan timmis) som jag nästan aldrig träffar i vanliga fall. Jag blev skit glad när jag visste att hon jobbade samma helg och på avdelningen brevid min....

Till Jocke
: Det var den tjejen som var med mig på Konsum när du handlade min mat
.
 
... Hur som helst vi har haft skitkul tillsammans. Ajuste, vi var och skulle handla mat på Konsum eller Coop Nära som det heter. Då hade jag glömt mitt bankomat kort så jag frågade snälla Jocke om jag kunde låna och så snäll som han är så gick han med på det. *Tack Joakim*. Det som var så roligt idag var att jag hade med mig kortet, men jag visste inte hur mycket det fanns på det, skulle precis springa till banken men då sa en annan kompis till mig, vi kallar henne The African Mama, att hon kunde låna mig lite pengar. Fast nu får jag inte betala tillbaka för henne. Snällt, men så dumt. Har svårt att ta emot saker gratis ibland. Jaja, arbetat i helgen och som ni säkert fattar har vi haft jättetrevligt och roligt i helgen.

Igår så hade ju min gammal klasskompis födelsedagsfest och det var jättetrevligt. Fick träffa en massa gamla klasskompisar fårn gymnasiet och från grundskolan, mycket trevligt. Det blev inte så värst sent utan jag gick runt halv tio eftersom jag skulle upp tidigt idag och jobba ett långt pass. Käkade och drack 3-4 vinglas sedan så gick jag och en annan tjej. Som sagt det var trevligt att få höra vad de alla göra för något nu för tiden.

Ajuste, igår så fick vi ju ett sådant underbart väder ute. Jag verkligen njöt, passade på alla gånger som jag fick chansen att vara ute. Helt underbart.

Lilla la vieja ringde igår också när jag höll på att göra mig i ordning för födelsedags grejen ni vet. Vi satt och gick igenom allt inför resan, den ska ju  beställas nu i veckan. Så vi fick då reda på att det fanns ännu billigare biljetter än vad vi tidigare har sett. Så nu så ska vi ta billigare flygbiljetter och hotellet är redan bestämt. Fast vi får se, kanske kommer ännu billigare biljetter.

Aja, ska se på Min BARCELONA match :-D det ser ganska bra ut för dem just nu. Min lilla Ronaldinho är inte med pga.sin skada fast Thierry Henry och Eto'O är med. Ha en trevlig kväll.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0