Underbar och fin vår dag..

Det har varit underbart väder och det blev t o m lite värme också.

image78

Idag torsdag
så har jag jobbat, fick jobba med Karina idag och det var som vanligt alltid lika roligt. Vi började prata om hennes ex som jag har träffat en gång för länge sedan, men det var en ganska känsligt ämne så vi pratade om min bror istället vilket vi alltid gör. Det fick henne i alla fall att glömma sitt ex. Jag råkade nämna för henne att jag hade sett honom idag på morgonen genom fönstret från byggnade och hon blev jätteirriterad då. Som sagt känsligt ämne. Nej, men vi har haft kul och pratat om en massa vi ska göra i sommar. Spanien resa ligger just nu lite vid sidan om för tillfället. Vi hoppas att snart kunna ta upp det igen.

Nåja, sedan så har jag lunchat med Gisela. Vi har inte träffats på länge så vi bestämde idag att bara käka lunch och ge varandra lite uppdateringar i våra liv. Inte mycket hade hänt, men en del antar jag fanns att berätta. Sedan så gick jag hem och kollade på film. Jag kollade på The Game Plan. Det var en helt underbar och jättegullig film, man blev faktiskt lite rörd i lite av slutet av filmen. Vissa delar var lite svåra att förutse och det gillade jag.



Kan beskriva den med två ord - rolig och jättebra. Sedan så ringde Karina och då pratade vi lite om filmen och om en annan film som jag ska se imorgon 27 Dresses. Pratade inte så länge som vi brukar göra utan vi skulle höras imorgon igen. Sedan har jag kollat på några Grey's Anatomy avsnitt och sedan såg jag filmen We Own The Night.



Det var en väligt långdragen film, men ändå bra..! Jag gillade den väl antar jag. Imorgon ska jag även försöka se Alvin och Gänget för Karina tycker att den är jätte, jättegullig. Så den skulle jag vilja se.

Nåja imorgon är jag ledig och ska förhoppningsvis till stan med bror min och handla födelsedagspresenter. Jag tror nog jag vet vad vi ska köpa för något. Aja ska hoppa i sängen nu för mina ögon och min kropp är jättetrött-a. Så ha en trevlig fredag!!

Buenas Noches
<3


Kommentarer
Postat av: Staffan Hansson

snygg bild med getingen.. har du tagit den?. jag ska ut och jaga geting/fjärlil-bilder imorgon :D

2008-04-18 @ 02:07:09
URL: http://www.p-staffan.se
Postat av: Joaqíun

ja, följ med och jaga geting/fjäril-bilder, Marre! :D

2008-04-18 @ 12:40:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0